גם אני לא שמעתי.
ש שאפיק New member 19/5/05 #5 פלרים עם שווא נח בפ' פתח בל' דוגמא:כשהיו רוצים לשחד איזה גוי היו אומרים תעינו פלרים או ק'לעו בלפלרים
ש שאפיק New member 17/5/05 #1 עוד שאלה.. מי מכיר מילה נרדפת לפלוס (כסף)???? אם את זה מישהו ידע אז אפשר לחזור לגור בעיראק.......
ה הסייח הרוקד New member 19/5/05 #7 לשפיק, מסקרן אותי מאזה אזור ../images/Emo141.gif ההורים שלך באו. תודה לך על העושר בשפה העיראקית שאתה מביא לנו כאן.
לשפיק, מסקרן אותי מאזה אזור ../images/Emo141.gif ההורים שלך באו. תודה לך על העושר בשפה העיראקית שאתה מביא לנו כאן.
ש שאפיק New member 19/5/05 #8 לאחי הסייח אבא שלי מבגדד ואמא מכרכוך אני מקפיד לדבר עיראקית כי בעוד כמה שנים לא יהיו עוד הרבה אנשים שידעו את השפה
לאחי הסייח אבא שלי מבגדד ואמא מכרכוך אני מקפיד לדבר עיראקית כי בעוד כמה שנים לא יהיו עוד הרבה אנשים שידעו את השפה
ש שאפיק New member 18/5/05 #3 התשובה היא....... פלרים. זה כשהיהודים בעיראק רצו לומר כסף בלי שהגויים יבינו הם היו אומרים פלרים זו מילה שרק הזקנים של היום שעלו מעיראק משתמשים בה לפעמים
התשובה היא....... פלרים. זה כשהיהודים בעיראק רצו לומר כסף בלי שהגויים יבינו הם היו אומרים פלרים זו מילה שרק הזקנים של היום שעלו מעיראק משתמשים בה לפעמים