עוד שאלה...

Sagist1

New member
עוד שאלה...

איזה להקות דומות לBLINK182? מישהו מכיר אולי אתר

RoyBlinkBoy

New member
אממ אני יכתוב ככה כמה בערך

Sum 41, Green Day, New Found Glory, Good Charlotte, simple plan יש עוד.... אבל אלה נחשבות מהסוג של בלינק

Sagist1

New member
תודה...

אני מאוד מודה... מודה... מודה... לך ,יש אולי איזה אתר עם רשימה?

Lee G1

New member
תנסה להכנס

לפורום פאנק יש שם רשימה של להקות ושירים שהם ממליצים אליהם!

Lee G1

New member
אמ...בלינק זה פאנק

והוא רצה להקות בסגנון אז חשבתי...

Sagist1

New member
האמת שרציתי(עדיין רוצה)

להקות כמו BLINK וכאלה ששמים בסרטים, אני מכיר איזה כמה להקות פאנק כמו Exploited אבל זה נשמע שונה... האמת שבהתחלה לא האמנתי שזה מסוג פאנק...

hen182

New member
sugarcult...:) חחח, הכרתי שני שירים

שלהם, והייתי בהופעה שלהם :) וואל, הופעת חימום ואו, כייף לי! (;

busted4ever

New member
יש גם

the starting line finch ויש את the noise sext door הם יותר פופניקים...קצצצת יותר

R E D E V I L

New member
אקספלויטד זה לא פאנק,

מה נפלתם על הראש?? אקפלויטד זה מסוג הלהקות כמו הסקס פיסטולס והמיספיטס, אה כן וגם הראמונס והאוי סקאוטס.. אלא לא להקות פאנק, אלא סתם להקות שבזמנם עשו פופ-מטאל טהור לאמטיוי. אם את רוצה פאנק אמיתי יעני את צריכה לשמוע סימפל פלאן, זה ה"פאנק".

N 1 F 8 R 2

New member
הנה..

כאלה סטייל השירים ששמים באמריקן פאי? הנה לך דוד: american hi fi all american rejects yellowcard mest new found glory sum 41 זה מה שהצלחתי לחשוב יש המון...

dorche

New member
יש גם

כל מה שכתבתם אלה סתם להקות חמודות שמושפעות מבלינק... הכי טובים אלה green day nofx bad religion

חח בלינק הם לא פאנק

לא בדיוק בלינק אבל..שירים חביב כאלה hoobastank-can i buy you a dring hoobastank-crowling in the dark gob-give up the grudge ויש עוד להקה בסגנון..אני אזכר ואני אכתוב. בהצלחה

punks not dead7

New member
אוקי מי זה?

חלב עם מים חבל עם מים לבן כמו חלב דליל כמו מים ילד:"אני רוצה קורנפלקס אם חלב אבל נישאר רק טיפה חלב.." אמא:"תיראה הנה ציפור!" *בלופ*בלופ*בלופ*בלופ* ילד:"איזה ציפור?! הי כוס חלב! איך זה הגיעה לכאן?" חלב עם מים חבל עם מים לבן כמו חלב דליל כמו מים מי זה?

punks not dead7

New member
לי

הי לי נחשי מי אני? נו נו נו..

למעלה