עוד שאלה

Eציק

New member
עוד שאלה

סתיו יש לך אולי אינפורמציה על הספינאוף הבא של חוק וסדר ? (trial by jury) תודה

Nimst

New member
כל מה שרציתם לדעת על Trial By Jury

כפי שהשם מרמז, הסדרה תתמקד בהיבט המשפטי. היא תעקוב אחרי תיקים פליליים מההאשמה (arraignment) ועד סוף המשפט. היא תספק מבט אל מאחורי הקלעים על שופטים, תובעים, פרקליטי ההגנה ומושבעים.
הקאסט: Kirk Acevedo מ"אוז" (האם אנחנו רואים כאן תבנית?
) ישחק את הבלש דן סלאזאר (מי קורא הארי פוטר, מי?) Candice Bergen, הלוא היא מרפי בראון (!!) (זכתה על התפקיד בבערך מיליון אמי'ז וגולדן גלובס, דרך אגב) תשחק את השופטת אמנדה אנדריה Amy Carlson החמודה ממשמרת שלישית תשחק את דפיוטי ADA קלי גפני (מרשים, מרשים) Carey Lowell (
) חוזרת בתור ג'יימי רוס. John Mahoney, ששיחק את האבא בפרייז'ר, ישחק תפקיד שעדיין אינו ידוע. Bebe Neuwirth תשחק מישהי בשם טרייס קיברה. היא שיחקה בהמון תפקידים קטנים, אני מניחה שהכי זכור הוא תפקידה ב"חופשי על הבר" כד"ר לילית' סטרנין-קריין. והקריין, למקרה שתהיתם, הגיע מפרייז'ר. מאוחר יותר היא שיחקה בפרייז'ר את אשתו לשעבר, לילית' סטרנין. עקבתם? Jerry Orbach, כמובן (
) שישחק את הבלש לאונרד בריסקו.. וFred Thompson, שמשחק בפרקים החדשים יותר של "חוק וסדר" המקורית את ארת'ור בראנץ' - התובע המחוזי שהחליף את נורה.
אתנחתא קומית: נכנסתי לפורום של Trial By Jury (לא שווה כמו שלנוp:), ומכיון שזה יהיה הספינאוף השלישי של חוק"ס, היו כמה תגובות בסגנון:
There are also too many L&O spinoffs. I wouldn't be surprised if I saw something like "Law & Order: The Olsen Twins" וגם Law & Order: Elevator Inspectors Unit Cop #1: OMG, someone's pressed all the buttons in this elevator! Cop #2: I'm gonna be sick!​
בזה תם הקטע הקומי
הפרק הראשון של הסדרה ישודר בארה"ב בינואר 2005. שמות חמשת הפרקים הראשונים:
The Abominable Showman Truth or Consequences Baby Boom Forty-One Shots Boys Will Be Boys​
וזהו

Homer Simpson

New member
רגע, שאני אבין

הסדרה עוד לא עלתה, וכבר יש לה פורום? מה אנשים כותבים שם, כמה הם מחכים שהסדרה תעלה?

zender

New member
../images/Emo51.gifעל האינפורמצייה../images/Emo45.gif

לא ידעתי בכלל שעושים עוד סדרת בת Law & Order: Elevator Inspectors
אבל זה אשכרה ככה,זה ממש מתחיל להיות פרנצ'ייז וואי,איזה סאמטוחה עשית לי עכשיו...פרייז'ר עם אורבך עם ג'יימי I Cant Wait

למעלה