עוד שאלה... מישהו מכיר תוכנה ליצירת סימפלים? מצטער שזה לא קשור לריזון..
L LySrgic New member 7/7/04 #1 עוד שאלה... מישהו מכיר תוכנה ליצירת סימפלים? מצטער שזה לא קשור לריזון..
י ירדן פ New member 7/7/04 #2 נא לכתוב שתי הודעות בשרשור אחד ולא לפתוח אחד חדש גם אם זה לא קשור זאת אזהרה חד פעמית שלא תחזור על עצמה
נא לכתוב שתי הודעות בשרשור אחד ולא לפתוח אחד חדש גם אם זה לא קשור זאת אזהרה חד פעמית שלא תחזור על עצמה
י ירדן פ New member 7/7/04 #3 וד"א השאלה שלך מאד קשורה לריזון סימפולים יוצרים בעזרת מכשיר שנקרא סינטיסייזר. ריזון באה עם שני סינטים מובנים שאיתם יוצרים סימפולים ע"י תהליך שנקרא "סינטוז" תשחק עם הסינטי בריזון ותראה מה זה עושה
וד"א השאלה שלך מאד קשורה לריזון סימפולים יוצרים בעזרת מכשיר שנקרא סינטיסייזר. ריזון באה עם שני סינטים מובנים שאיתם יוצרים סימפולים ע"י תהליך שנקרא "סינטוז" תשחק עם הסינטי בריזון ותראה מה זה עושה
T TaJu New member 7/7/04 #5 לא. ה- NN19 וה- NN-XT הם סמפלרים - מנגנים דגימות (סמפלים). הסינטים הם ה- SubTractor וה- Malstrom - הם יוצרים סאונד משל עצמם ולא מתוך קבצי סאונד נלווים.
לא. ה- NN19 וה- NN-XT הם סמפלרים - מנגנים דגימות (סמפלים). הסינטים הם ה- SubTractor וה- Malstrom - הם יוצרים סאונד משל עצמם ולא מתוך קבצי סאונד נלווים.
L LySrgic New member 7/7/04 #8 הם גם משתמשים ב ....טוב לא בסמפלים אבל בפאטצ'ים.... ותודה על העזרה אני ינסה גם איתם לערוך
T td12 New member 7/7/04 #6 יש תוכנה טובה ומקצועית מאוד קוראים לה Sound forge אבל אני לא יודע אם אפשר להביא ממנה סאמפלים לריזון. ואני גם לא כל כך מכיר את התוכנה.
יש תוכנה טובה ומקצועית מאוד קוראים לה Sound forge אבל אני לא יודע אם אפשר להביא ממנה סאמפלים לריזון. ואני גם לא כל כך מכיר את התוכנה.
L LySrgic New member 7/7/04 #7 אני מכיר אותה יש לי אותה...אבל מאוד קשה לעבוד איתה..היא תוכנה מאוד מאוד מקצועית ת'אמת אפפם לא ניסיתי ליצור איתה משהו אבל תודה רבה על העצה אני ינסה
אני מכיר אותה יש לי אותה...אבל מאוד קשה לעבוד איתה..היא תוכנה מאוד מאוד מקצועית ת'אמת אפפם לא ניסיתי ליצור איתה משהו אבל תודה רבה על העצה אני ינסה
R RastaIntrusta New member 7/7/04 #9 Sound forge , תוכנת לעריכת וויבים עם אופציה של פלאגינים בפנים וסלט שלם...
L LySrgic New member 7/7/04 #10 אפשר להשיג פלאג אינים לתוכנה?!?!!? לא ידעתי את זה אתה יכול להביא לי אתר או משהו שאפשר להוריד ממנו?
R RastaIntrusta New member 10/7/04 #13 קבצי אודיו , שרוב או כמעט כל התוכנות הקיימות לעריכת סאונד , יצירת מוזיקה , תומכות בהם...
R RastaIntrusta New member 8/7/04 #12 אם אני לא טועה , היא תומכת רק ב- DX VST + VSTi זה ב- WAVELAB בדוק...!