תודה פיזבן
F FIZBAN האחד והיחיד New member 10/3/04 #24 חחח..... אני נורא אוהב את הקטע של פיזבן\פיזי, אבל אתה מכיר אותי, אתה יכול לקרוא לי בן...
S Silver Lance New member 10/3/04 #25 בסדר איך שאתה רוצה... אני פשוט גם אוהב את השם פיזבן ואת השם בן - לא אוהב! חחחחח סתם סתם בן זה גם שם יפה. אני אקרא לך בן.
בסדר איך שאתה רוצה... אני פשוט גם אוהב את השם פיזבן ואת השם בן - לא אוהב! חחחחח סתם סתם בן זה גם שם יפה. אני אקרא לך בן.
P PYRE New member 11/3/04 #28 אה כן, גם אני רציתי לשאול אותכם משה ו......בלאט כל הכותרות האלה..... השאלה שלי היא: שמעתם על מסרים? ועל ספאם?
אה כן, גם אני רציתי לשאול אותכם משה ו......בלאט כל הכותרות האלה..... השאלה שלי היא: שמעתם על מסרים? ועל ספאם?
F FIZBAN האחד והיחיד New member 12/3/04 #29 רצית לשאול אותנו משה? מה הקשר למשה??? אנא סלחו לי, אני עייף, ומשועמם וכואב לי האף... אל תתייחסו למה שאני כותב ברצינות... אחחחח!!!!!!1 האף!!!!!!!!!!!!!!!11
רצית לשאול אותנו משה? מה הקשר למשה??? אנא סלחו לי, אני עייף, ומשועמם וכואב לי האף... אל תתייחסו למה שאני כותב ברצינות... אחחחח!!!!!!1 האף!!!!!!!!!!!!!!!11
M midnight dragon New member 9/3/04 #10 כי הוא לא היה ממש מצליח בתור אביר.. תחשוב על זה, בתור קוסם הוא יכל להיות הקוסם המפוזר והזקן, אבל בתור אביר אי אפשר להיות כזה! איך הוא יהיה אביר אם הוא מתחביא את זהותו האלית מאחורי פיזור וסניליות?
כי הוא לא היה ממש מצליח בתור אביר.. תחשוב על זה, בתור קוסם הוא יכל להיות הקוסם המפוזר והזקן, אבל בתור אביר אי אפשר להיות כזה! איך הוא יהיה אביר אם הוא מתחביא את זהותו האלית מאחורי פיזור וסניליות?