עוד שאלה...

SoftMachine

New member
עוד שאלה...

אני צריך לעשות עבודה, דיי רחבה באנגלית הנושא צריך להיות מוזיקלי בכל אופן וצורה (היסטוריה, כלים התפתחות) זו צריכה להיות עבודת מחקר, יש רעיונות? אה... ולהשתדל שזה יהיה מותאם למישהו בגילי וגם שיהיה מעניין...

crime zone

New member
נראה לי שפינק פלויד הם בחירה טובה.

שים לב : זו להקה שפעלה המון שנים (היסטוריה). יש עליה המון חומר באינטרנט ( WWW.MITKADEM.CO.IL ) שזה אתר עם מ ל א חומר עליהם. מעבר לזה הם עברו שינוי של הרבה סגנונות מוזיקלים והתפתחו מאד. יש דינמיקה בין חברי הלהקה ( הסמים של רייט , ההשתלטות של ווטרס...). בקיצור אני ממליץ על האתר אתה תמצא שם המון... בהצלחה

SoftMachine

New member
זה יפה והכל

אבל איפה פה עבודת החקר? אם אני אעשה סתם על פינק פלויד תהיה לי עבודה ענקית, אבל עם זאת משעממת ועמוסה עובדות יבשות.

tz6

New member
אתה יכול

לצרף קליפים/קטעי מוסיקה, למצוא איזה קטע שידגים מה זה רוק מתקדם למורה הבורה שלך.. אתה יכול להסביר על הרקע (המוסיקלי והתרבותי) שהביא לרוק המתקדם, ושתרם להקמת פינק פלויד ולשינויים שהיא עברה (ועל שני אלה יש מלא במתקדם.קום) בעצם את יכול לעשות על 'רוק מתקדם' - מה זה, אי להקות יש, להביא ראיונות עם מוסיקאים שימחישו כל מיני רעיונות שתרצה להבעיר, קטעי מוסיקה כבר אמרתי - קצת יותר מסתם סיכום ארוך ארוך על תולדות הלהקה/ז'אנר...

SoftMachine

New member
תודה...

בעקבות השיחה שהיית פה בקשר לגאנר לג'נדר לפני זה שמאוד התרשמתי ממנה אני חושב שאני אפתח את הרעיו הזה... זה יותר מתהים לעבודת חקר

meandmeandme

New member
המממ

אני לא יכול להציע לך על מה בדיוק לעשות, אבל אני מציע שתבחר נושא שאתה מתעניין בו, נושא שמדבר עלייך, ושאתה רוצה ללמוד עליו יותר. אני לא חושב שמישהו בפורום יכול להגיד לך את זה.

RamiSun

New member
אני הייתי חושב גם על פיש-מריליון

יש אתר שמנתח את הטקסטים שלו...שאפשר להתחיל ממנו http://freespace.virgin.net/james_fraser.marshall/Marillion/Firstpage.htm

jester789

New member
פיש שולתתתת!!!!!111 ../images/Emo19.gif

שלום! אנחנו חדשות בפורום ואנחנו אוהבות מוזיקה יפה ומאוד מאוד מאוד מאוד אוהבות פיש ומררריליון מארק קלי כזה חמודדד!!! אנחנו מצורן ומה אתם אוהבים לשמוע? תמליצו לנו שיר שנשמע בדיוק כמו השיר של ג'נסיס ההוא מהאלבום בשנות השמונים שהם רוקדים בו בקליפ שלו! אז יאללה ביי!

pink floydror

New member
או כמ שהפרצוף של קודמ ניסה להגיד:)

השיר We Can't Dance שלGensis שייך לתקופה המאוחרת של הלהקה,אחרי עזיבתו של פיטר גבריאל, תקופה זו נחשבת לפופ ולא לרוק מתקדם ולכן דיונים עליה קצת לא במקום פה אלא אם כן בOff אני מציע לכם לנסות בפורום "שנות השמונים" שם בוודאי יצליחו לענות לכם ולתת לכם שירים דומים.

jester789

New member
ההממממ... אנחנו חברות פורום כבר שנה

כנראה הבדיחה לא הובנה... :(

jester789

New member
h שולתתתתתתתתתת!!!!!!!1111111

ותודה על התמיכה! אנחנו באמת ממליצות על מריליון! באמת באמת!!!!

MajorWinters

New member
חחח....../images/Emo19.gif

בדיוק עשיתי לפני יומיים בדיחה דומה בפורום אחר שלי... גם שם לא הבינו אותי. לצחוק על חדשים זה שולת!!1

zambush

New member
קינג קרימזון שולתים! ../images/Emo73.gif

למעלה