עוד שאלה..

עוד שאלה..

אז ככה: בכתה שלי שרפו שולחן לפניי שבועעים בערך בהפסקה.. ואנחנו יודעים מי שרף... ולא רוצים להלשין.. ומנהלת החטיבה.. כל הזמן משגעת אותנו וצועקת שאנחנו פחדנים.. ואנחנו לא חברים.. שאנחנו לא מלשינים.. <אמממ פסיכולוגיה הפוכה..> ולא מתכוונים להוציא את כל הכיתה שלנו.. לא למטרוק.. בפורים.. ולא.. לטיול שנתי.. ורציתי לדעת אם זה חוקי????
בכלל... שלא יוציאו כתה שלמה לטיול שנתי.. ומסיבת פורים.. כי לא רוצים להלשין...

gargamich

New member
נראה לי שזה חוקי...

המנהלת אחראית על זה ושריפת שולחן זה עניין די גדול. שנאמר: "במקום בו שורפים ספרים (או שולחנות) יועלו למוקד בני אדם!" (היינריך היינה... חרשן שכמותי...) בכל אופן אני מציע שמישהו יכתוב פתק אלמוני וישאיר לה בתא או משהו כזה עם השם של מי שעשה את זה... מיייייייייייייייך

pluto2202

New member
ענישה קולטקטיבית

קיים איסור לענישה קולטיבית במשרד החינוך אך זהו אינו חוק. זהו אינו חוק בדיוק מאותם מקים כמו שאתה מציג... לכן, זהו חוקי ואפילו טוב מאוד... אני מציע לך לזרוק על שולחנו של רכז השכבה או של המנהל פתק עם שמו של הילד...

rmpardes

New member
ממש לא מדוייק

עונש קולקטיבי אינו חוקי מאחר ומערכת המשפט במדינה מושתת על העיקרון שאדם חף מפשע לא נענש. ענישה קולקטיבית אינה חוקית וניתן לנקות בצעדים משפטיים כנגד גורם המשתמש בצעד שכזה.

rmpardes

New member
עונש קולקטיבי אינו חוקי

אתם לא חייבים להלשין ואם הבי"ס מאיים בכזאת ענישה אני ממליץ כי תפנו לגורמים המתאימים.

למעלה