עוד שאלה

danazi

New member
עוד שאלה

מה עדיף לי לעשות על אוטומט או הילוכים?

לדעתי, עדיף על הילוכים..למה? כי....

מי שעושה על הילוכים יכול לנהוג באוטמט אחר כך, ואילו מי שעושה על אוטמט לא יכול לנהוג על הילוכים. הבנת? למרות שאוטמט יותר קל ונתפס להבנה, עדיף לך על הילוכים חביבי!

mc bige

New member
הילוכים זה יותר כיף ....כי מרגישים

כמה שהאוטו יכול לסחוב ואתה שולט וזה באוטומטי זה סתם חרטא זה כמו לסוע במכוניות בלונה פארק המתנגשות האלה

Matan G

New member
גיר אוטומטי

בגיר אוטומטי אפשר לשלוט על הסחיבה והמהירות ע"י בחירה של הילוך מתאים בתיבת ההילוכים. למקרה שתצטרך כוח לעליות או עקיפות יש לך (ברוב המכוניות) כפתור להורדת הילוך. אתה יכול גם להדביק את הדוושה של הגז עד הסוף, ותקבל אותו אפקט של קיק דאון - הורדה אוטומטית של הילוך או שניים כדי לקבל האצה מהירה יותר ויותר כוח. ויש תיבות הילוכים חצי אוטומטיות בסגנון של טיפ-טרוניק.. אבל בכל מקרה עדיף לעשות רשיון לגיר ידני. בהצלחה

mc bige

New member
לא אין לי...אבל אני לומד על הילוכים

.....ואם תיהיה לי מכונית אני יעדיף הילכים בהרבה על אוטומט

gos

New member
אז שב בשקט

אני גם דברתי כמוך כמו אידיוט לפני שקבלתי רישיון ואז נסעתי על אוטומט במדינה כמו שלנו מוכת פקקים אין דבר יותר טוב מאוטומט -בכל מקרה עדיף ללמוד על הילוכים כדי לדעת לנהוג בכל כלי הרכב

mc bige

New member
דבר ראשון אל תגיד לי לשבת בשקט!

דבר שני ההרגשה על המכונית, אם זה על אוטומט או אם זה על הילכוים זה הרגשה אינדיוידואלית! זה הרגשה אישית יכול להיות אתה אוהב יותר ומסתדר יותר עם אוטומט ויש אחרים שמסתדרים ואוהבים יותר הילוכים כמו שאני רואה את עצמי כרגע אני מעדיף יותר את ההילוכים כי גם את התלבטתי אם ללמוד על אוטומט או על הילוכים כי חשבתי אני לא יצליח אבל אני מצליח טוב מאוד אז כמו שאמרתי אצל כל אחד ההרגשה שונה

gos

New member
אבל...

אם אין לך רישיון אז אל תגיד שמרגישים את האוטו כי אתה בשיעור נהיגה מה אתה מרגיש מעביר ל3 ב40 נו באמת אתה עוד לא יודע איך באמת מרגיש אוטו אז שתוק

Ibiza1800

New member
הילוכים יותר טוב

אתה מוציא יותר מהאוטו...גם חוסך דלק....וגם תיבות אוטומטיות מתקלקלות יותר מהר מתיבות ידניות

M o l

New member
../images/Emo26.gif

ידני יותר כיף, נכון, אבל אחרי יום בפקקים של המרכז תבין שלאוטומט יש את היתרונות שלו. זה נכון שהביצועים, צריכת הדלק עדיפים בידני, וגם התחזוקה יותר זולה אבל לא צריך לשלול את האפשרות לתיבה אוטו'. בקשר ללמידה, כמובן שעדיף וטוב יותר ללמוד על רגיל, כי אז שתי האופציות בפניך פתוחות. ל mr big, נהגת על אוטומטי? אז אל תשפוט.

gilka

New member
אבל לא מדובר על לקנות אוטו

לא מדובר כאן על לקנות אוט מדובר על לימוד נהיגה ולכן אני ממליץ ידנית. אם הייתי קונה אוטו, הייתי מעדיף אוטומטי, אבל לא הייתי ממליץ על זה לאף אחד כי יש אנשים שזה מפריע להם. בעיקר בפקקים. אבל לימוד זה לא חתונה. צריך לזכור שאם לומדים על ידני אז אפשר לנהוג על שני הסוגים, ואם לומדים על אוטומט אז אי אפשר לנהוג על ידני. מכיוון ששיעור אוטומט לא עולה פחות, וגם אין מינימום קטן יותר של שיעורים (עד כמה שאני יודע) אז חבל לסגור אפשרויות סתם. ככה תוכלי לנהוג בשני סוגי המכוניות.

gilka

New member
התכוונתי

שאם הייתי קונה אוטו הייתי מעדיף ידנית. לא משנה.

M o l

New member
אמרתי שרצוי ללמוד על ידני

"בקשר ללמידה, כמובן שעדיף וטוב יותר ללמוד על רגיל, כי אז שתי האופציות בפניך פתוחות". איזה אוטו לקנות זאת החלטה אינדיוידואלית (ככה רושמים?), גם אני הייתי בוחר ברגיל, למרות שכביכול אוטומט יותר נוח ביום יום.

gilka

New member
נכון

פשוט ציינתי בקשר לזה שדיברת על הפקקים, שאנחנו מדברים כאן על לימוד, ועדיף חה (לדעת כולם כאן אני חושב) ללמוד על ידני, רי אז כל האפשרויות פתוחות, ובקשר לקניית רכב היא כבר תוכל לעשות מה שהיא רוצה. ראן כבר אני חושב שיש פחות הסכמה.

§Oren§

New member
למה הצורך להתנשא על אנשים?

הוא אמר את דעתו, גם אם דעתו לא נכונה לדעתך, או לא מבוססת דיה, אל תגיד לו לשתוק. עצם הדבר שהוא לא התנסה אישית בנהיגה על ידני מחוץ לשיעור לא הופך את דבריו לפחות או יותר רלוונטים. לחיזוק דבריו, אני נוהג למעלה משנה, יצא לי לנהוג על מספר רכבים, בניהם גם אוטומטים, ואני מעדיף את הידני. כמובן שהאוטומטי פשוט יותר, וחוסך מאמץ במיוחד בפקקים, אבל לדעתי הוא פחות מהנה. גם בפקקים, ידני "מבדר" יותר. במיוחד אם אתה על פקק בקסטל (העלייה לירושלים). ממש חגיגה לדוושות...

agentx

New member
הילוכים ללא ספק...

אין כל סיבה הגיונית לעשות אוטוטמט.

URI 18

New member
הילוכים עדיף

אוטומט אולי יותר קל, אבל אם עושים על הילוכים אז מותר לנסוע גם על אוטומט, ואם עושים על אוטומט אז כדי לנהוג בידני צריך לעבור איזה קורס..

URI 18

New member
הילוכים עדיף

אוטומט אולי יותר קל, אבל אם עושים על הילוכים אז מותר לנסוע גם על אוטומט, ואם עושים על אוטומט אז כדי לנהוג בידני צריך לעבור איזה קורס..

למעלה