עוד שאלה...

laker000

New member
עוד שאלה...

נכנסתי לערוץ מסוים במירק, הלכתי לכמה זמן והשארתי אותו מחובר. אחרי כמה זמן (שעה אולי) חזרתי ואני מגלה שהועפתי מהחדר! בלי שהייתי שם בכלל! אני לא זוכר מה בדיוק היה כתוב אבל משהו בסגנון spammed (dimension) או משהו כזה...סגרתי את המירק וניסיתי להיכנס שוב, וכתוב לי: unable to join channel (address is banned) מישהו יודע אולי מה הסיבה שזה קרה? ולכמה זמן העיפו אותי מהחדר? תודה.

Mr Boggy Man

New member
כפי ש...אממ...הילד מסימפסון היה

אומר: חה! חה! בכל אופן כמה תשובות: א. תבדוק בעזרת /names מי האופים בערוץ שהעיפו אותך ממנו. למידע - /help /names. ותדבר עם האופים שיסבירו לך מה עשית פושע קטן ב. כל הסקריפטים שמירקטים האלו שהחליטו ש60 שניות לתת באן למישהו זה עוזר לא עובדים על האופים הנורמלים. הם מעיפים אותך עד שיהיה להם כוח וזמן להוריד את הבאן שלך. ג. And all the girls sais i'm pretty fly for a white guy....שיר חמוד. מי אמר שפאנק לא טוב? שילך לשמוע src ואז יתחיל לדבר! src RULZ

פIלי

New member
איך אני אוהב שהוא עושה את זה...

הא-הא! זה כזה אדיר! ורוק שליטה
למרות שגם פאנק זה אחלה...

havlaz

New member
יכול להיות גם שנתנו באן

קולקטיבי להוסט מסויים... למשל כל מי שהאידנט שלו מתחיל ב~ או באן לכל הישראלים (מאוד פופלרי)

laker000

New member
איך הם יודעים מאיפה אני?

אני לא חושב שציינתי את זה איפהשהוא..

פIלי

New member
ההוסט שלך מציין את זה..

הם רואים שאתה מספק ישראלי.

Mr Boggy Man

New member
וגם זה שאתה אומר להם כל הזמן

Halas או חלאס בצ'אט לא עוזר לך במיוחד.

laker000

New member
המשך עלילותי במירק..או: מלחמתי

במנהלים הרשעים..אוקיי, אז אחרי שלא הסירו את הבאן עליי, מחקתי את המירק כולו והתקנתי מחדש עם פרטים אחרים לגמרי. נכנסתי בהצלחה לאיפה שרציתי להיכנס, ותוך 10 שניות בערך העיפו אותי! לאט לאט התחלתי להבין שמה שמתרחש פה הוא לא צירוף מקרים, אלא קונספירציה מתוכננת היטב עד הפרט האחרון. בזמן האחרון החדר שממנו מעיפים אותי כל הזמן עבר למתכונת חדשה והוא נותן רק למשתמשים רשומים (R+ או משהו כזה). הנה ההודעה המדוייקת מהחדר:survivor-central has gone +R to prevent unwanted bots from joining the channel -- Please register your nickname with nickserv (/nickserv register Password Email) to be able to join the channel. Thanks! אחרי שעשיתי את כל מה שביקשו שם, להירשם וכל זה, הם עדיין מעיפים אותי אוטומוטית כמעט מהחדר! יכול להיות שאני אחד מאותם- unwanted bots? לא יכול להיות! מישהו העלה כאן השערה שאולי מעיפים את כל הישראלים. אבל יש בחדר ישראלים אחרים! בכל מקרה, אני התייאשתי. כל מי שיעזור במציאת פרטים חדשים או בפתרון התעלומה עשוי לקבל עד ל-10 שקלים חדשים. תודה.

havlaz

New member
זה הבעיה של הישראלים

מה לא מובן ב.. אתה לא רצוי למה להתחיל לנסות להתחמק? לא רוצים אותך, דבר עם המנהל, לא עוזר, תעזוב את זה ולך. למה תמיד יש לישראלים את הניסיונות להתחמק והלראות כמה הם גברים ועוקפים גירושים?

Mr Boggy Man

New member
כי זה כיף?

אין לך מושג מה ההרגשה! הכוח! העוצמה! הברני הוורוד הקטן על המסך שאומר לך: You did it! חהחהחהחה אני מטורף!

laker000

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה...

שיגרשו אותי סתם ואני אעבור על זה בשתיקה? למה שאני לא אהיה רצוי שם? כי הניקניים שלי ארוך מדי? ורק על זה- אין פרס כספי בשבילך!

laker000

New member
מה זה זכותם? להעיף אותי מסיבות

גזעניןות? זו זכותם?! בארה"ב קוראים לזה hate crime...

havlaz

New member
מסיבות גזעניות לא זכות של אף אחד

אבל להעיף אותך, זכותם. אני בספק אם הגירוש הוא דווקא בגלל שאתה יהודי, ולא בגלל שחברינו הישראלים הם פשוט ילדים קטנים, ובגלל הצפות שהם עושים, התחמקויות מגירושים וכו', אנחנו נענשים בעונשים קולקטיבים. אבל לעקרון, לבעל ערוץ\שרת זכות מלאה להעיף אותך, ולקבוע מי יהיה בחדר שלו. הוא הבעלים, הוא דואג לו, הוא רוצה שרק חברים, רק אמריקאים, רק בנים, יהיו שם. זכותו. לא נאה לך? תקים ערוץ מתחרה. כמובן שדבר כזה לא אתי, ולא נכון לעשות, גם אצלי ברשת לעקרון יש לי זכות להעיף כל אחד, אבל אנחנו לא משתמשים בה, אלה עובדים רק לפי החוקים שנקבעו על ידי המשתמשים. אבל מותר. אתה לא משלם לכניסה לחדר בIRC, זה שירות שנותנים לך. אתה לא יכול לבוא בדרישות.

laker000

New member
אוקיי אבל אם לא נראית לי הסיבה

שבגללה העיפו אותי, ובמקרה הזה- אין שום סיבה, אז אני אאבק בהם. לא ראיתי אף פעם בחדר הזה אף ישראלי או אף אחד בכלל עושה שום הצפות או משהו כזה...

Mr Boggy Man

New member
וולאק לך דבר עם עורך דין

תעשה קאמבאק ואולי נזכור את שמך הרבה זמן בתור האיש שהביא את חוקי הhate crime לנט... IRC: Where man are man, woman are man and children are FBI agent

פIלי

New member
את תחרטט.

ידוע שהדרך הכי טובה להאבק בהם עם היא עם גרזן. למה אתה משקר?

למעלה