עוד שאלה

• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
עוד שאלה

אני מעוניין לחוות מין כדי לדעת יותר על עצמי אין לי פרטיות בבית שלי, ומעולם לא היתה לי חברה אני בן 26, ואני מרגיש שחסר לי ידע וניסיון שיש לבני גילי. אין לי עבודה, רישיון וזה ממש לא נראה באופק. אני נגד זנות באופן עקרוני, וגם יכולת כלכלית אין לי. אני מרגיש שאני פשוט חייב לחוות מין בהקדם האפשרי, אני בחור שמאונן בין פעם ביומיים לבין 3 פעמים ביום. אני יודע שלבנים אני לא נמשך, ולבנות אני מאוד נמשך, אבל אני רוצה לדעת שאני באמת אהנה לזיין. להתחיל עם בנות אני לא יודע. אני לא יוצא לבלות בכלל, אני לא יכול לרקוד בפומבי ובכלל, אפשר לומר שיש לי ידע בחיים כמו לבן 16. אני לא מרגיש שאני יכול לומר למישהי על המצב שלי, פנים אל פנים, וכשאני חושב לעשות משהו כזה, אני פשוט מתבלבל. ולא אומר כלום רק דרך הרשת דיברתי עם בנות על המצב שלי, והסיכוי היחיד שאני חושב שיהיה לי מין, זה עם נימפומנית שאני הכרתי דרך הרשת, וזה ידרוש נסיעה מיוחדת. (שבינתיים נדחתה כמה פעמים בגלל כל מיני סיבות) מה אתם חושבים על כל זה?

../images/Emo24.gifemh !

אין תגובות כי אתה מתאר מצב לא קל.דרך ללא מוצא
..וחבל!! אני מבין ת'קושי הגדול שלך ורואה איך אתה נסגר יותר ויותר בתוך עצמך. נשמע לי שאתה מתקרבן ובכך משמר את מצבך וחבל !!. שום ייעוץ בפורום כזה או אחר לא יעשו לך ת'עבודה !! רק אתה !!! . נכון כל ההתחלות קשות, אבל הגיע הזמן להתחיל!!. אל תדחה ת'נסיעה שלך !! בנוסף מאוד קל לי להגיד לך לפנות לאיש מקצוע בתחום הפסיכולוגי , הרבה לפני הנושא המיני.נשמע מפנייתך שהקושי הוא לא במין...לפחות לא מתחיל בו, לכן יש מקום לייעוץ נפשי!! עידן

emh

Member
המממ...

קודם כל, הדחיות שהיו, לא קרו בגללי, אלא מסיבות של הבחורה. יש לי קושי מסוים במין, ולכן אני רוצה לברר את העניין הזה. עברתי די הרבה דחיות בחיים שלי, ועד שאני הצלחתי לשאול בחורה שאלה שמרמזת על רצון שאני רוצה להיות בקשר, בדרך כלל או שהסתבר שזו בחורה שיש לה חבר, או שקיבלתי תגובה שלילית ורמיזה לשנות את המראה שלי או את האופי שלי. זה פשוט מתיש אותי לדבר עם בנות בקטע שחורג ממשהו שאינו אפלטוני. ואני מרגיש שאם אני אלך לטיפול, אני לא אצליח לספר את כל מה שיש לי לספר. איך אני אקבל ייעוץ אם מי שיהיה מולי, לא יידע את העבר שלי, או את כל העבר שלי. האם התנסות מינית עם בחורה נימפומנית לדעתך זה דבר שהוא כאילו לרמות את עצמי, משום שבחורות רגילות לא יקבעו פגישה עם בחור שהן אפילו לא ראו? מה זאת אומרת מתקרבן?

qt1

New member
emh היי.

כפי שכתבתי לך בעבר , אני כותבת לך גם עכשיו שרק ע"י טיפול תוכל לצאת מהמצב של התקיעות שלך , אבל אף-אחד לא יכול להכריח אותך , וגם על זה התכתבנו. מתקרבן מהמילה קורבן ... אתה מבין? אתה הופך את עצמך לקורבן לפי מה שעידן מיליצ'ר כתב לך. חיבוק. שבת שלום לך. qt1

emh

Member
היי.....

את זה שמתקרבן זה בא מהמילה קורבן, אני הבנתי. מה הקשר אלי? איך הוא הגיע דווקא לשימוש במילה הזו? ויש לי עוד שאלה: מה זה בדיוק טיפול מיני? זה אמור לכלול מגע כלשהו?

blue4u2

New member
היות ורק עכשיו חזרתי מספא טבע../images/Emo13.gif...

הרשה לי להצטרף לכל הנוכחים והכותבים לך בפורום זה ולומר - כדאי שתפנה לטיפול מקצועי לפתור ולארגן את כל הקשיים עליהם אתה מדבר... לשאלתך האחרונה - טיפול מיני אין משמעו דווקא טיפול הכולל מגע מיני, אלא טיפול מול פסיכו'/עו"ס העוסק בתחום המיניות/זוגיות/סקסולוגיה וכיו"ב. לעתים יש גם אפשרות לעבור טיפול סרוגייט שבו יש גם את "המגע" עליו אתה מדבר.... אבל כדאי שתתחיל משיחות ואח"כ אתה והמטפל/ת תראו לאן זה מוביל ומה הצרכים/האבחון. נכון שאני צודקת, עידן

emh

Member
עדיין לא ענית לי, עידן....

למה השימוש במילה מתקרבן?

blue4u2

New member
אגב....שקלתי לומר שלום אתמול ../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

emh

אפשר להנחות אותך לדרך הקלה והפשוטה...שאולי גם תעבוד והיא ללכת "לנימפומנית" , לפחות איתה תצבור ניסיון (אתה מאמין כך, אני....) נסה..אני מקווה שזה לא יוריד אותך עוד יותר. גש לייעוץ מיקצועי !!! ויפה שעה אחת קודם!! עידן

emh

Member
עידן

ללכת לנימפומנית זה מה שאני מתכנן לעשות, ואני מאוד מחכה שזה יקרה בקרוב. אני מקווה שזה לא יהיה כישלון... ללכת לייעוץ זה דבר שנראה לי שיהיה לי הרבה יותר קשה.

למעלה