עוד שאלה

Tomish

New member
עוד שאלה

אני יכול שכשאני מתחבר לכל סוג של סרבר שהוא יגיד משו?

Sandro

New member
כן..

אבל השאלה היא מה אתה רוצה שהוא יעשה.. שהוא יגיד בחדר מסוים או..? הוא לא יכול להגיד פתאום סתם ככה.. או שאתה רוצה הודעת נושא?

Tomish

New member
אני רוצה שזהיזדהה אוטומטית...

יענתו איך שאני נכנס זה ירשום לו /msg nickserv identify והסיסמא שלי

Tomish

New member
אפשר

יענו ברימוט לרשום שאיך שאני נכנס לכל סרבר זה ירשום לי /msg nickserv identify סיסמה שלי

Sandro

New member
כן.. זה אותו דבר..

כמו מקודם..
on *:connect:{ ;when you connect to server nickserv identify <password> ;ident to nickserv }​

Sandro

New member
אממ..

זה אמור לעבוד.. קודם תוודא שזה ברימוט ושהרימוט עובד: /remote on אחרי זה תנסה עם msg כמו למטה.. יכול להיות שהשרת לא מקבל בלי.. אם לא יעבוד תנסה לשים את זה בדף חדש..
on *:connect:{ ;when you connect to server msg nickserv identify <password> ;ident to nickserv }​

neWorldorder

New member
שאלה

יש איזושהי דרך שב, במירק הADDRESS שלי לא תוצג? כלומר שלא יהיה ניתן לזהות דרך איזה סק אני מחובר או לחילופין שאני מארץ אחרת? תודה לעונים ולעוזרים.

havlaz

New member
כמה דרכים:

א. התחברות דרך BNC - מאפשר לך להתחבר ל"שרת" מיוחד, שממנו אתה יוצא לשרת הIRC ואז אתה מקבל את כתובת הBNC או ההוסט שבחרת מרשימת ההוסטים שהBNC מציע. די קשה להשיג - אבל אפשר לקנות תמורת כמה דולרים בחודש. ב. פרוקסי - אפשר למצוא מלא ברשת, ואתה מקבל את כתובת הפרוקסי. הבעיה? רוב השרתים חוסמים פרוקסי. ג. שרתים קטנים לרוב מאפשרים שירות HOST. השרת בעת ההזדהות לניקסרבר נותן לך הוסט מזוייף. בדוק עם האופרים בשרת אם ניתן שירות כזה.

neWorldorder

New member
מה זה בדיוק הBNC הזה

זאת תוכנה? "שרתים קטנים לרוב מאפשרים שירות HOST. השרת בעת ההזדהות לניקסרבר נותן לך הוסט מזוייף. בדוק עם האופרים בשרת אם ניתן שירות כזה"-ידוע לך במקרה על שרת ספציפי כזה שנותן הוסט?

havlaz

New member
BNC זה תוכנה

שאפשר להתקין על מחשבים ושרתים. ההוסט כמובן שדיברתי עליו בשרתים, זה הוסט שאתה מקבל בשרת עצמו בלבד. אם למשל תכנס לשרת שלי, שנותן הוסטים לפי בקשת משתמשים, זה יהיה בשרת שלי בלבד, ולא בדלנט למשל..

neWorldorder

New member
אתה יכול

בבקשה לתת לי לינק לתוכנת BNC שלא בתשלום? הרצתי חיפוש בגוגל וכולם אומנם נותנים הורדה ינם אבל אין לי מושג מה לעשות עם אותו קובץ...

אתה צריך שרת בשביל זה. ../images/Emo16.gif

התוכנה שהורדת זו התוכנה שאליה אתה בעצם מתחבר מהקליינט שלך, והתוכנה מתחברת לשרת. אם תפעיל אותה על המחשב שלך (אם אני לא טועה זה פועל רק על *NIX), לא יהיה הבדל, בגלל שהתוכנה פועלת על המחשב שלך=ההוסט שלך יופיע. לעומת זאת, אם תשים את התוכנה על שרת כלשהו או מחשב אחר, התוכנה מתחברת מהמחשב השני=ההוסט שלך לא מופיע.
ניר

neWorldorder

New member
ומה זה בדיוק *NIX?

הורדתי את התוכנה וזה הוריד לי כל מיני קבצים שלא ניתן לפתוח ואני מניח שצריך איזושהי תוכנת קריאה בשביל זה. בקובץ הHELP שבא עם התוכנה רשומות לי כל מיני פקודות כמו type -> ./configure עכשיו השאלה שלי איפה בדיוק אני רושם את זה? ולפי מה שהבנתי מדבריך אני צריך למצוא שרת אחר על מנת שהHOST שלי לא יופיע-זה תקף גם אם אני רוצה שההוסט שלי יופיע אבל בסיומת של מדינה אחרת ולא ישראל?

פIלי

New member
*nix =

גרסה כלשהי של יוניקס. את הפקודות אתה אמור לרשום בטרמינל של היוניקס שלך.

או לינוקס. ../images/Emo16.gif

וזה לא ישנה לך כלום. אם אתה מתקין את זה על המחשב שלך, יופיע האיי פי של המחשב שלך, ומה עשינו?
ניר

neWorldorder

New member
אוקיי

אבל כמו שכבר אמרתי אני צריך שההוסט שלי יופיע כאילו הוא מארץ אחרת... ולינוקס זאת לא מערכת הפעלה? איך זה משתלב בWIN XP שלי?

למעלה