זה אמור לעבוד.. קודם תוודא שזה ברימוט ושהרימוט עובד: /remote on אחרי זה תנסה עם msg כמו למטה.. יכול להיות שהשרת לא מקבל בלי.. אם לא יעבוד תנסה לשים את זה בדף חדש..
on *:connect:{ ;when you connect to server msg nickserv identify <password> ;ident to nickserv }
א. התחברות דרך BNC - מאפשר לך להתחבר ל"שרת" מיוחד, שממנו אתה יוצא לשרת הIRC ואז אתה מקבל את כתובת הBNC או ההוסט שבחרת מרשימת ההוסטים שהBNC מציע. די קשה להשיג - אבל אפשר לקנות תמורת כמה דולרים בחודש. ב. פרוקסי - אפשר למצוא מלא ברשת, ואתה מקבל את כתובת הפרוקסי. הבעיה? רוב השרתים חוסמים פרוקסי. ג. שרתים קטנים לרוב מאפשרים שירות HOST. השרת בעת ההזדהות לניקסרבר נותן לך הוסט מזוייף. בדוק עם האופרים בשרת אם ניתן שירות כזה.
זאת תוכנה? "שרתים קטנים לרוב מאפשרים שירות HOST. השרת בעת ההזדהות לניקסרבר נותן לך הוסט מזוייף. בדוק עם האופרים בשרת אם ניתן שירות כזה"-ידוע לך במקרה על שרת ספציפי כזה שנותן הוסט?
שאפשר להתקין על מחשבים ושרתים. ההוסט כמובן שדיברתי עליו בשרתים, זה הוסט שאתה מקבל בשרת עצמו בלבד. אם למשל תכנס לשרת שלי, שנותן הוסטים לפי בקשת משתמשים, זה יהיה בשרת שלי בלבד, ולא בדלנט למשל..
התוכנה שהורדת זו התוכנה שאליה אתה בעצם מתחבר מהקליינט שלך, והתוכנה מתחברת לשרת. אם תפעיל אותה על המחשב שלך (אם אני לא טועה זה פועל רק על *NIX), לא יהיה הבדל, בגלל שהתוכנה פועלת על המחשב שלך=ההוסט שלך יופיע. לעומת זאת, אם תשים את התוכנה על שרת כלשהו או מחשב אחר, התוכנה מתחברת מהמחשב השני=ההוסט שלך לא מופיע.
הורדתי את התוכנה וזה הוריד לי כל מיני קבצים שלא ניתן לפתוח ואני מניח שצריך איזושהי תוכנת קריאה בשביל זה. בקובץ הHELP שבא עם התוכנה רשומות לי כל מיני פקודות כמו type -> ./configure עכשיו השאלה שלי איפה בדיוק אני רושם את זה? ולפי מה שהבנתי מדבריך אני צריך למצוא שרת אחר על מנת שהHOST שלי לא יופיע-זה תקף גם אם אני רוצה שההוסט שלי יופיע אבל בסיומת של מדינה אחרת ולא ישראל?