עוד שאלה

עוד שאלה

מי מכם אסף\אוסף קלפים של פוקימון אם אספתם למה אספתם ואם לא אז למה לא? ואיזה קלף אתם הכי אוהבים שיש לכם ואיזה קלף הייתם רוצים ואין לכם

Yurismaster

New member
וואו....התקופה של הקלפים!

איך אהבתי אותם!!!! עכשיו יש לי רק 20 קלפים ישנים ולא נדירים >_< בגלל ילדים רעים שגנבו 800+ קלפים ממיליון סדרות נדירים נרא , היו לי מינימום 250 קלפים שוניםואהבתי את המשחק עצמו ואהבתי כל כך את הפרפרים (בטרפרי ווינומט) הם היו שילוב מעולה בחבילת עשב! ובכלל מלא קלפים של פוקימוני עשב...וכל מיני קלפים נדירים, היו לי שלושה גרסאות של מיוטו אני זוכר.. מה שכן אף פעם לא הצלחתי להשיג מיו! חיפשתי וחיפשתי אבל כלום....אז שיחקתי גם בגימבוי אבל אני לא משחק במשחק החדש של הקלפים בגיימבוי כי הוא ביפנית >_< מישהו מכיר גירסא שלו (ברום במחשב מן הסתם) של המשחק באנגלית? או שיוצאת גירסא בעתיד הרחוק של משחק הקלפים לאדבנסד? הייתי מת לקנות קלפים עכשיו אבל אני לא יודע איפה....אם הייתי יודע איפה, הייתי קונה ומחפש ליגות אבל אין לי מאיפה לקנות!! מישהו יודע איפה מוכרים קלפים בארץ?

יא שלח לי אחד בדואר:)

וחסר לי בלאסטויז ויש לי את כל ה 151 הייתי ילד בכתה ז ואובססיבי :)

Yurismaster

New member
תגידו...יש עוד ליגות בארץ?

אם כן אני אתחיל לקנות קלפים ...אם רק תגידו לי רק איפה אפשר... מוכרים עדיין קלפים באארץ נכון? פשוט אני כבר לא מוצא!

gloom

New member
תנסה אולי את האתר הבא

www.asfun.co.il פעם אספתי ועכשיו אני משחק, הייתי פעמיים מקום שני בטורנירים שהייו בירושלים, אבל אח שלי לקח מקום ראשון ושני גם (זה הייה לפי קבוצות גיל) אז מי שרצה קריעת תחת שיצור איתי קשר {יש לי 4 בידרילים בחבילה}

Yurismaster

New member
אז עדיין יש ליגות ? יוו אני חייב

להשתתף!! ואיפה אפשר לקנות קלפים...בלי קלפים זה ל שווה הרבה אתם יודעים...

לא מוכרים לדעתי יותר קלפים

הבסיס של החבילה שלי זה עשב וכוח( ככה קיטלגו אותם) וגאוות הקלפים אלה פוקימוני הדרקון יש לי מיו ו 2 מיוטו את כל ה 5 התפתחויות של איווי וכו:)

Yurismaster

New member
אז לא מוכרים עוד? חבל...אבל

אף אחד לא מגיב לגבי ליגות..יש או שאין עוד?

Yurismaster

New member
אז כבר אין רשמיות....לא נורא באמת

אפשר לארגן ליגה בפורום! להרבה כאן יש קלפים?

Raincloud

New member
.....

לי יש טונה קלפים ואפילו מיו ועוד כל מיני שטויות בסגנון ואני גם מכיר מקום שמוכר גם את הסדרות האחרונות...זה בקניון בהוד השרון יש שם גם ליגה שאפשר לומר די מתה כי משום מה כל מי שתמיד היה בא הפסיק לבוא. יש כמה שלא באים כי אין נגד מי לשחק (אני אחד מהם). אז סתם חשבתי שאם יש פה אנשים שיש להם קלפים ובא להם לבוא יכולים לבוא...תשאלו אותי ואני אגיד לכם מתי ואיפה וכל השאר...מוכרים שם אפילו איקרד וזה סדרה ממש מגניבה למי שבא לו לקנות. נקווה שיש מספיק אנשים ואז נוכל להפגש שמה מתישהו... אם לא היה שווה לנסות. בכל אופן למי שסתם בא לו לקנות זה בקניון מרגלית השרון בחנות הפנינג. נ.ב. אולי מישהו זוכר אותי (ואולי לא) פעם הייתי מסתובב כאן.. פעם לא ממש דיברו על פוקמון והמקום נראה כמו פורום אנימה+מנגה 2... וגם היו אנשים לא משהו כיפיים. עכשיו נראה לי הפורום קצת יותר חי ונקווה שימשיך ככה...

מלאכית16

New member
*זכרונות*../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif

אני התחלתי לאסוף ואז באיזשהו מקום נתתי את כולם לאחי והקמנו אוסף של שנינו ביחד (גם לו היו מלאאאאא קלפים) איזה הכי אהבתי
את הקלפי רוקט...הם היו הכי אפלים כאלו... את רובם אהבתי בעיקרון... זהו...אני חושבת...(על מי אני עובדת
אני. חושבת
כן...בטח..
)

למעלה