עוד שאלה:

avigal23

New member
עוד שאלה:

בעקבות פתיחת ההודעה האחרונה שלי (שהייתה ממזמן יחסית)... אני מזכירה-זה היה עם הsave now ועוד תוכנה:Bargain Buddy באמת עשיתי עם save now אנ אינסטול וזה מחק...והכל בסדר. עכשיו, עם התוכנה השנייה מחקתי עוד מקודם ועשיתי ככה: התחל>הגדרות>לוח בקרה>הוספה/הסרה>ואז מתוך הרשימה מחקתי את זה. הלכתי לתיקיה בכונן c ואז מצאתי עדיין את התיקיה וראיתי שיש שם תיקיית bin2 משהו כזה...ניסיתי למחוק ופתאום אני רואה את ההודעה שיש את הרכיב הזה:apuc.dll אין אפשרות למחוק ובנוסף כתוב:וודא שהדיסק אינו מלא או מוגן מפני כתיבה. ושהקובץ אינו נמצא בשימוש כעת. אבל אין לי מושג מה זה הקובץ איך אני יכולה להשתמש בו???? מה אתם מציעים לי לעשות??? עוד דבר: עוד פעם עשיתי בדיקה של הspybot... עשיתי תמונת מסך רק של האדומים. הדבר האחרון מראה רק את החלק באדום ולא את ההסבר שתמיד יש מתחת...מה למחוק ומה לא? ובבקשה רק מי שיודע שאני לא סתם יהרוס את המחשב... אגב,ניסיתי שבוע בעבר אם אני לא טועה למחוק את האחרון(זה שלא רואים את ההסבר שלו)והוא לא נותן לי...נדמה לי שהוא כתב שהוא בשימוש או שאני לא זוכרת ממש... עוד דבר לגבי הspybot: יש שם עדיין את ה-Bargain Buddy...למה???? ומישהו(סליחה על הזכרון החלש שלי)לא זוכרת בדיוק מי כתב לי שלא למחוק את הריבועים האלה(כמו קוביה הונגרית)-אז מחקתי כל מה שהיה file אבל זהו עכשיו יש ציורים אחרים ואין לי מושג מה לעשות איתם...בבקשה תגידו לי לגבי כל אחד ואחד מה לעשות..... וכמובן התמונה

לינק

New member
ככלל רצוי להיזהר מאד במחיקת dll

אבל את הספציפי הזה חופשי אפשר למחוק
. הבעיה שקודם צריך לבטל את הרישום שלו או משהו כזה. שיטות קצר העלה את הפקודה שצריך לכתוב בהפעלה (run) בשביל זה :
"%WinDir%\SYSTEM\regsvr32.exe" /u "C:\Program Files\Bargain Buddy\bin2\apuc.dll"​
regsvr32 /u "%ProgramFiles%\Bargain Buddy\bin2\apuc.dll אם יש לך חלונות NT, XP או 2000. את הספריות יכול להיות שיהיה צריך לשנות לפי איך שזה מותקן אצלך. אני רואה שיש שם עוד הוראות אז הנה הלינק לאתר. לגבי התמונה, אני אישית הייתי מוחק את כולם. ומה שאי אפשר, ספייבוט מציע גם אפשרות לעשות את זה דבר ראשון עם ההפעלה של המחשב.

avigal23

New member
תודה../images/Emo26.gif

יש לי מערכת הפעלה xp home אנסה לעשות מה שכתבת... אבל מה אני צריכה לעשות עם הפקודות האלו ב-run??

לינק

New member
../images/Emo92.gif

את צריכה להעתיק את הפקודה (זו שמיועדת לXP), להדביק בשורת ההפעלה, לשנות את הספריה אם צריך ולעשות אישור. לפרטים נוספים תבדקי בלינק שנתתי

avigal23

New member
זה רשם שזה הצליח...

סליחה על הבורות... מה הוא הצליח??? באנגלית אני גרועה סליחה...

לינק

New member
אני לא מבין מה הבעיה ?

הכל כתוב בלינק. אם זה הצליח אז או שזה כבר הוריד את הdll או שעכשיו אפשר למחוק אותו.

למעלה