עוד שאלה

shay or eli

New member
הרשימה שלי זה:

1. Pink Floyd - The Wall 2. Queen - Greatest Hits 3. Nirvana - Unplugged 4. U2 - Achtung Baby (חולה על השם הזה) 5. Marilyn Manson - Hollywood (In The Shadow of The Valley of Death) 6. Queen - The Works 7. Nirvana - NeverMind 8. Offspring - Smash 9. Marilyn Manson - AntiCharist Superstar 10. Offspring - Americana זאת הרשימה בינתיים.

taya

New member
אז ככה:

להלן רשימת אלבומי הרוק [והרוקנ`רול] המובילים לפי דעתי: 1. IN UTERO נירוונה 2. ABBEY ROAD ביטלס 3. PABLO HONEY רדיוהד [טעם מוזר, סוו ואט?] 4.NEVERMIND נירוונה 5.``NO FUTURE U.K?`` סקס פיסטולס 6. טוב עכשיו זה כל מיני אוספים שקניתי, של: דיפ פרפל, לד זפלין (יש לי גם אלבומים, אבל אני הכי אוהבת לשמוע את האוסף), הדורס, קווין. 7.WISH YOU WERE HERE פינק פלויד 8. מותר לי לכתוב את האנפלגד בניו יורק של נירוונה? 9. ``BLEACH`` נירוונה 10. כאן יש התלבטות בין הצ`ילי פפרס לבין ג`ון לנון, טוב נו נשאיר את זה פתוח.

Hell is beige

New member
יש פה גם ישראלים....

רק תדעו שהרגע התעוררתי ואני מטושטש לגמרי Nirvana - In utero Iron Maiden - Seventh son of a seventh son מוניקה סקס - פצעים ונשיקות Scorpions - the best Nirvana from the muddy banks of ushka Suede - Coming up Nirvana - Nevermind REM - לא זוכר איך קוראים לדיסק Ugly kid joe - The best החברים של קישקשתא (זה פשוט גאוני)

Orens

New member
רוקנרול

אני בטוח שהרשימה הזאת לא תהיה דומה לאף רשימה פה. בכל מקרה, אלו האלבומים הטובים של הרוקנרול (אין מטאל) לפי דעתי (וחוץ מהראשון, לא לפי סדר מסויים). Beach Boys - Pet Sounds Beatles - Abbey Road Ramones - End Of The Century (שהופק ע``י פיל ספקטור) Alice Cooper - Billion Dollar Babies Chuck Berry - After School Session Blondie - Parallel Lines Ozzy Osbourne - No More Tears Elvis Presley - The Million Dollar Quartet The Who - Tommy Weezer - Weezer / Presidents of the USA - Tiny Explosions זאת רשימה מאוד מאוד חלקית. לבקש רשימה של אלבומי רוק זה לא דבר פשוט. להגיד רוק זה כמו להגיד פופ, יש כל כך הרבה תת-ז`אנרים בתוך הז`אנר (רוקנרול, רוק אלטרנטיבי, רוק כבד, רוק מתקדם, פסיכדלי, פאנק... וכו` וכו`) אז אני התמקדתי ברוקנרול לאורך השנים.

במקום הראשון .. ללא ספק..

Pink Floyd - Animals Roger Waters - The Pros And Cons ... Genesis - Selling England by the Pound The Doors - The Best of the Doors Jimi Hendrix - Are You Experienced? Radiohead - OK Computer REM - Eponymous Queen - A Night at the Opera Dream Theater - A Change of Seasons Jethro Tull - Aqualung King Crimson - In the Court of the Crimson King אופס .. יצאו לי יותר מעשר .. יש עוד מלא .. הרוב זה פרוגרסיב ..

the real flea

New member
אני מצטער מאוד..

אין לי ממש רשימה, אני אוהב המון סגנונות והמון סוגים כל הרשימות האלה יותר מדי קשות מצטער.. אבל הרשימה הכי קרובה כאן לשלי אכשהו זאת של טיה

למעלה