עוד שאלה...

O n y X

New member
עוד שאלה...

יש לי אבן ירוקה עם לבן ועליו נקודות ירוקות ואמרו לי שזאת אמזונייט. מה התכונות שלה?

stoneage

New member
אם זו אכן אמזונייט (ישנן אבנים

נוספות שניתן לתארן כך כמו אפידות) מרגיעה ומקלה על מצבים מנטליים. משמשת כמאזן רגשי וחשובה לצמיחה רוחנית. אנרגית האהבה שבה זורמת כלפי אחרים (ולא לאהבה עצמית)

O n y X

New member
יש לי את הספר

והייתי רוצה קצת יותר פירוט על האבן הזאת

stoneage

New member
לגבי האמזונייט, היות ואני לא

נוהגת למלא דפים שלמים על אבן אחת , כי ככה אני חשה אותן - לי אין מה להוסיף אבל מלודי מקשרת אותה למזל בתולה ומוסיפה : מרככת צ´אקרות בפרט הלב והגרון. מחברת גוף פיזי עם אטרי תוך הענקת אנרגית איזון. לבריאות כללית ומצויינת לשימוש בתמציות. מאזנת אנרגיות זכריות /נקביות, מעניקה טוהר ומאזנת את האישיות. מחזקת את מערכת העצבים. יש עוד מספר נקודות אבל זה חוזר על עצמו. היא גם טוענת שזו אחת מאבני החושן אבל אנחנו יודעים שזה לא נכון. וכמו שנאמר כאן מחזקת את הלב - גם פיזית וגם נפשית. למרות שלפיזית לדעתי הבלאדסטון עוצמתית יותר אבל זה אינדווידואלי, אם הבעיות בלב (פיזיות) קשורות (באופן לאו דווקא מודע) לרגש - אז דווקא האמזונייט יכולה להיות עוצמתית יותר מהבלאדסטון - שוב , החשיבות של האינטואיציה.

RainBird

New member
זו גם אבן ללב כשהכנתי שקיק קמיעות מוג´ו לאבא שלי הכנסתי אבן כזאת, הוא עבר שני התקפי לב וחשבתי שזה ראוי.

stoneage

New member
להתקפי לב ממליצה מאוד מאוד

על בלאדסטון, היא גם מחזקת את הלב וגם קשורה לדם.

stoneage

New member
ישנן אלטרנטיבות, ההמטייט

קשורה לדם. הכלצית הירוקה מחזקת את האזור בפרט הקשור לסידן - עצמות, שרירים.

למעלה