עוד שאלה

• פותח הנושא yan95
  • פורסם בתאריך

yan95

New member
עוד שאלה

הוא אומר שהכל טוב בינו לבין אשתו.
אם ככה- מה הוא מחפש אצל אחרת? למה בוגד?
ואיך אוכל לדעת שהוא משקר? ושפשוט פוחד/לא רוצה לפרק את החבילה (מכל הסיבות האפשריות)

Shamy

New member
יקירתי אני לא ככ זוכרת בהקשר למה

שאלת...אפשר קצת יותר פרטים כדי שנוכל לעזור?

בגדול...אי אפשר לדעת אם מישהו משקר זה עניין של אמון , אני באופן אישי לא חושבת שהייתי רוצה להכנס בתור האישה האחרת בשום צורה בשום תנאי

והרבה פעמים אנשים נשארים עם הבת הזוג ומחפשים מבחוץ כי הם צריכים סתם ריגוש זמני או שהם מכורים לתחושת ההתאהבות הראשונית שנעלמת עם השנים עם בן זוג קבוע ויש עוד מיליון סיבות למה ללכת לחפש בחוץ מה שאין בבית
אם אני זוכרת נכון את בחורה צעירה וחכמה וניכר שיש בך הרבה רגש , אז למה את רוצה להיות במקום הזה במיוחד כשניכר שמאוד כואב לך בו? בזוגיות צריכים להרגיש נאהב, רצוי ולגיטימי! ולא לפקפק ולהעלאות מיליון שאלות ולהיות כואב. תחשבי על זה

yan95

New member
היי Shamy

קודם כל תודה על התשובה,
ובנוגע לתגובתך- אז אכן אני בחורה עם מון רגש ויפה שראית זאת בלי להכיר אותי כלל.
מדוע אני נשארת בקשר כזה? כי הלב נתפס וקשה לחשוב על פרידה.
הוא תפוס אבל גם נורא יקר לי ומשמעותי מאוד בעבורי ורק המחשבה שלא יהיה עוד קשה מנשוא !!!

מה עושים?

Shamy

New member
אני במקומך הייתי ממשיכה הלאה

בלית ברירה ובלב כבד
כי למרות שיכאב מאוד בהתחלה , אני בטוחה שעם הזמן את תרגישי את ההקלה העצומה שמגיעה (הקלה נפשית) מלהיות בקשר שעושה לך כ"כ רע (לפחות ככה זה נשמע מהתיאורים שלך)
הבלבול ייעלם , החרדה גם ובמקומה יהיה מקום לסלוח לעצמך על הטעויות שהיו בקשר הזה ובקשר הבא תלמדי קצת יותר תהיי חכמה קצת יותר ואני מקווה שלא תאלצי להיות שוב במקום של האשה האחרת ...

לפעמים רק מהפחד של לצאת מאזור הנוחות (comfort zone) גורם לנו להאשר במקומות שעושים לנו רע יותר , ולפעמים צריך פשוט להתגבר על הפחד הזה ובכל זאת לצאת מאזור הנוחות שלנו על מנת ליצור התקדמות אישית ונפשית וכדי לאפשר לעצמנו להחלים וללמוד הלאה.

yan95

New member
אבל...

אבל הקשר איתו לא עושה לי רע
ההפך- כשאני איתו אני בעננים
אנחנו גם מאוד מתאימים- בטוח אילולא היה תפוס היינו ביחד.

בעבר היה נסיון להתנתק וההרגשה של לא להיות איתו עלתה לי בבריאות

מה לעשות?????

מה את רוצה לשמוע?!

מייעצים לך להיפרד ממנו ושזה לא נשמע טוב, ואת סותרת, אז למה את שואלת?

למעלה