לפי השאלות...עוד שאלה
שאני קונה PUT או CALL איך אני יודע למה זה שייך? ואיך זה יכול להגן על התיק השקעות? צריך לעשות פעולות הפוכות מהתיק ב - PUT או משהו?
תודהלפי השאלות...
עדיף שתתרחק מהמקלדת, שלא תעשה עוד יותר נזק...![]()
אין בעד מהתודה
ביקשתי עזרה ולא ביקשתי עקיצה. אם קשה לך לענות או לתקן אז אל תענה.
שלא תבין לא נכוןאין בעד מה
וברצינות - השאלות שלך מעידות על חוסר היכרות מוחלט עם התחום, אתה בטח לא חושב שאנשים יתחילו להסביר כאן הכל מאפס כל יום שוב ושוב? כמה הצעות קונסטרוקטיביות: - חפש בשאלות הנפוצות של הפורום ובטאגליינס - דפדף אחורה ותקרא נושאים קשורים - אם אין לך הבנה טובה באופציות אל תתקרב, לא כגידור ולא כבידור
טוב מאודשלא תבין לא נכון
אני עדיין לא נכנסתי לבורסה אני רק לומד בנתיים. ואני מנסה להיות כמה שיותר טוב. אני חדש בתחום וכל יום לומד משהו, אני לא מתכוון להשקיע בזמן הקרוב רק שאני אדע טוב. אז הסר דאגה מליבך. תודה.
מה לא מובן בה?טוב מאוד
שמור לך קישור לשאלה הנ"ל. אחרי שתלמד, חזור לזה, ותראה אם תצליח לענות לעצמך. לדעתי, אחרי שתלמד, גם אתה לא תצליח להבין מה בעצם השאלה שלך.
תענה בבקשה על השאלה הבאה:מה לא מובן בה?
אני יודע מה זה PUT ו - CALL מה לא מובן בשאלה היא ניראת הגיונית לחלוטין זה לא שאני לא יודע כלום.
התכוונתי.....תענה בבקשה על השאלה הבאה:
"כשאני קונה עגבנייה או מלפפון איך אני יודע למה זה שייך?" אם תצליח לענות על זה, אולי נבין בכלל מה אתה שואל.
יש וישהתכוונתי.....
למה זה שייך למעוף? לדולר? לבנקים או לאירו?
תודהיש ויש
יש בארץ אופציות על מדד המעו"ף (ת"א 25), יש על הדולר/שקל ויש על היורו/שקל. אלה על המעו"ף הן הסחירות ביותר וכנראה אליהן אתה מתכוון.
קרלטון כבר הדגים את הבעיהמה לא מובן בה?
אני יודע מה זה PUT ו - CALL מה לא מובן בשאלה היא ניראת הגיונית לחלוטין זה לא שאני לא יודע כלום.
אוקיי זה נשמע כבר יותר טובשלא תבין לא נכון
אני עדיין לא נכנסתי לבורסה אני רק לומד בנתיים. ואני מנסה להיות כמה שיותר טוב. אני חדש בתחום וכל יום לומד משהו, אני לא מתכוון להשקיע בזמן הקרוב רק שאני אדע טוב. אז הסר דאגה מליבך. תודה.
חוץ מזה.........אוקיי זה נשמע כבר יותר טוב
אני באמת ממליץ לעבור על השאלות הנפוצות ועל המאמרים ואז לבוא בשאלות ספציפיות נקודתיות לגבי דברים לא מובנים, כי אנשים כתבו פה ממש לעומק ואין הרבה סיכוי שיחזרו על זה שוב ושוב, כדאי לנצל את האינפורמציה הזאת שנמצאת במרחק כמה קליקים של עכבר.
אל תרתח אדון עזריאל...חוץ מזה.........
למה נועד פורום? שיענו על שאלות ואם אתם לא רוצים לענות אז אל תענו מה הבעיה שלכם לענות ואם אתם מספיק מבינים בתחום אז הייתם גם מסבירים לי אפילו אם התבלבלתי קצת כי בפורום אחר כן הסבירו לי, מה הבעיה שלכם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.