עוד שאלה...

the sofa city

New member
אני הכי אוהבת את:

Don´t You Cry Welcome to the Jungle November Rain ועוד ועוד אבל בסוף אני יכתוב את כל השירים!!!!
axl

eb182

New member
כן

זה הצחיק אותי איך המנחה אמר "guns n´ roses out of the blue" כאילו הם לא תיכננו את זה חודשיים מראש

HandsomeDevil

New member
הממפ... תקנו אותי אם אני טועה, אבל:

לא עדיף לשאול בפורום רוק ומטאל או לפתוח פורום צ´יזי רוק, כך תוכלו לדבר גם על עוד אמנים, כמו גאנז אנד רוזס, פופייטרס, אנוק וכדומה....?

SkateBoy

New member
בקשר להופעה...

זה לא גאנז אנד רוזס שהיו פעם עם סלש ודאף וכל אלה הם התפרקו ואז אקסל רוז (מישהו שם פה את התמונה שלו) החליט שהוא רוצה להמשיך לשיר את השירים של גאנז אז הוא לקח נגנים אחרים (גיטריסט, בסיסט, גיטריסט מלווה, מתופף) ועשה איתם את השירים של גאנז והוא גם הוציא איתם אלבום חדש של שירים שלא היו פעם לגאנז... זה להקה פחות טובה מהלהקה הקודמת אבל עדיין להקה טובה! מי שהופיע שם היו גאנז אנד רוזס של עכשיו (בלי סלש:(...)

HandsomeDevil

New member
וואלה?!

טוב לדעת... ואני תמיד חשבתי שכיום הם חבורה של אנשים בני 70 שעדיין מנגנים, לא ידעתי שהם החליפו הרכב...

SkateBoy

New member
כן...

חבל שסלש לא שם כי הוא היה תותח והיו לו סולוים עצבניים כאלה שאתה לא רואה את האצבעות שלו על הגיטרה מרוב שהן זזות מהר! אבל גם הגיטריסט החדש (עם המסכה והפופקורן על הראש) גם פצצה!

למעלה