אני התנסיתי..
טוב, "התנסיתי" נשמע כאילו השתמשתי בזה כדי לתפוס ראש - אז אני אחליף ל"אני לקחתי" כדורים פסיכיאטריים נגד חרדה, וזה היה במקביל לגלולות (ועוד כדורים, כי יש לי גם הפרעת קצב קלה ותת-פעילות של בלוטת התריס).
יידעתי את הפסיכיאטרית שהלכתי אליה לגבי כל שאר הכדורים והיא נתנה לי את הכדורים בכל אופן.
לא סבלתי משום בעיות-נלוות (למעט חלק מתופעות הלוואי של הכדורים הפסיכיאטריים, אבל לא משהו קריטי), אבל חשוב לי לציין שלקחתי אותם רק איזה חצי שנה-שנה... בד"כ אנשים משתמשים בכדורים האלו לתקופה ארוכה יותר.
תסמכי על הרופאים שלך (אם הם נראים לך והיו בסדר עד עכשיו! - לא לסמוך בעיניים עצומות על אף אחד..) ותוודאי שהרופא יודע בדיוק אילו תרופות את לוקחת ומה הבעיות הרפואיות שלך, לפני שהוא רושם לך מרשם לכדורים.
את גם יכולה להיות רגועה בנושא - כשרופא רושם לך כדורים פסיכיאטריים, המעקב הוא מאוד מאוד צמוד לגבי מינונים, תופעות לוואי וכו'. אם משהו אכן ייראה לרופא לא בסדר, תמיד אפשר להפסיק לקחת את הכדורים.
לפי מה שאני יודעת, כדורים נגד חרדה לא משנים שום דבר בפיזיולוגיה של הגוף, אלא רק משפיעים על איזון כימיקלים שמופרשים מהמוח, כדי לעזור עם הבעיות. מה שאומר שאם מפסיקים אותם, ההשפעה שלהם היא לא נצחית (אלא אם מפסיקים אותם לא כמו שצריך, אבל בשביל זה יש רופא ברקע).
מקווה שעזרתי ושלא חפרתי לך מדיי...