עוד שאלה:)

עוד שאלה:)

טוב, אז כבר שאלתי על שימוש בחלומות צלולים ככלי ריפוי או הדרכה רוחנית כלשהו, ועכשיו אני אשאל על תופעה הקשורה בעיניי בחלומות צלולים. האם קרה לכם שבאמצע חלום צלול הלכתם לבקר חבר, נניח, ובבוקר קמתם ואותו חבר סיפר לכם שהוא חלם עליכם? יותר מזה, קרה לכם שכשנכנסתם לפרטי החלום גיליתם שחלמתם אותו דבר? אני שואלת על זה כי שמעתי מספר אנשים שדיברו על התופעה הזו וזה מעניין אם יש עוד כאלו. קוראים לזה הליכת חלומות, ד"א. :)

hugothehand

New member
וואו

יציאת חלומות משותפים זה עניין עליו אני מנסה לעבוד כבר שנים. ועוד כה העלתי חרס בידי. מה גם שטרם שמעתי על עדויות ממקור ראשון על הצלחה בנושא. למרות שאני מחשיב עצמי לאמפריציסט ורודף-עובדות מושבע, יש בתוכי הרגשה (חסרת-תימוכין וחסרת הצדקה בעליל), רק הרגשה שזה אפשרי. אני סבור שבמידה וישנו איזשהו חוט-מקשר בין כלל האדם, ניתן יהיה לחשפו ביתר קלות באמצעות החלומות הצלולים. מנין שאלת את המושג "הליכת חלומות"? האם חווית משהו דומה לזה?

לא חוויתי, חברה שלי כן :)

אני עוסקת במאגיה וברוחניות בין היתר, וחלק מהכלים הרוחניים כוללים מסעות אסטרליים למשל. גם חלומות צלולים זה אחד מהכלים. חברה שלי אומרת שזה אפשרי להגיע מחלום צלול או מסע אסטרלי לחלום של מישהו אחר. אני מנסה את זה, זה מן הסתם מצריך הרבה תרגול. מעניין מה ייצא מזה:)

f i n i k s

New member
מדברים על זה הרבה

אבל בשורה התחתונה זה לא יהיה יעיל ללא מכשיר שיחבר פיזית בין החולמים או יעצים את עוצמת שיחרור הקרניים תו"כ שינה... ומבחינתי כל מי שאומר שזה קרה לו הוא אחד משני אופציות 1) שקרן - רוב המקרים 2) צירוף מקרים נדיר שאין לא הקשר מדעי שממנו אפשר להגיעה לשיטה מי יתן ויום אחד נגיעה לאופיה של חלימה משותפת... יום טוב!

f i n i k s

New member
הבנתי את זה...

ואמרתי שכל השיטות לא יעילות ללא מכונה (מדע) אבל שיהיה בהלחה לנסות!

למעלה