עוד שאלה........

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
עוד שאלה........

האם בני הזוג שלכם נכנסים לצ´טים ומשוחחים עם נשים .......
ואם כן,אז איך אתן מגיבות? האם זה מפיע לכן? אתמול בת דודה שלי התקשרה אליי בלילה ובכתה לי כי בעלה כבר המון זמן לא זז בערב מהמחשב עד השעות הקטנות של הלילה הוא בצ´טים עם בנות, היא לא יחסה לכך חשיבות אבל עכשיו היא חוששת שאולי הצ´טים האלו יכולים להוביל ליותר מקשר וירטואלי...... מה דעתכן

shelycat

New member
.............

עמית לא ממש בעיניני צאטים כך שלא נתקלתי בבעיה הזאת. ואין לי מושג מה לייעץ לה. היא יכולה אבל במידה ויש לה ספק בטיב הקשרים לבקש שבעלה ישתף אותה בצאטים שלו ולפתח קשרים עם אותן בנות. בכל מקרה עמית בוטח בי במאה אחוזים בצאטים/פורומים שלי ואני לא אעשה שום דבר שיפגע באמון הזה וכך גם להפך.

אתי@

New member
בעלי בתור איש מחשבים מצהיר

תמיד שהוא שונא מחשבים ולא יתפסו אותו מתעסק במחשב שלא לצרכי עבודה או לימודים
לגבי הבעל של בת דודה שלך... אמנם אני לא מכירה אותו ואם הוא טיפוס כזה, או לא, אבל זה לי נראה מסוכן. אני חושבת שהם צריכים לדבר על זה.

kisses

New member
תראי לפי מה שאני רואה פה בצאט

יש המון גברים שאני שוחחת עימם והם טוענים שהם נשואים ובלה בלה. אני פשוט לא מתייחסת אליהם אבל לדעתי זה ממש לא יכול להוביל ליותר מסתם שיחה ווירטואלית. ובקשר לבן זוגי, נכון להיום הוא לא משוחח בצאטים.

yosefrat

New member
בתור הגבר של הפורום...

אני יכול להגיד לכם שאני משוחח עם בנות לפעמים רק בגלל שאני אוהב לשוחח עם בנות יותר מאשר בנים, אשתי כועסת עלי לא בגלל העובדה שאני מדבר עם בנות אלא בגלל שאני לא מתיחס אליה. וחוץ מזה לא צריך צאטים כדי לבגוד יש עוד מאה דרכים הכל קשור ביחסים בין בני הזוג יוסי (נשוי באמת)

תוכי

New member
בעלי

לא אוהב בכלל את האינטרנט ונגדו (בכלל לא עובד עם מחשב) כך שאין סיכוי שהוא יכנס לצאט

לירון ממש לא בקטע של מחשבים

ואינטרנט, כך שאני לא דואגת, ובמי הוא נותן אמון . בת דודה שלך חייבת לדבר איתו, כי כן זה יכול להוביל גם לדברים אחרים. לפעמים מתפתח קשר וירטואלי עמוק שמביא ליד כל ששני הצדדים מאד סקרנים לדעת מי יושב מאלרי המסך, ואז זה מוביל לפגישה...

fila

New member
זה מה שאני חשבתי

שאחרי קשר וירטואלי שנמשך ונמשך יש סקרנות טבעית לראות אחד את השני! ואולי אפילו מפתחים רגשות חיבה למי שבצד השני... אולי אני פרנואידית אבל גם אם הקשר בין בני הזוג הוא טוב גורם שלישי הוא בהחלט מיותר....

שמופית

New member
ממש, אבל ממש לא !

אמנם תמיר הוא איש מחשבים, אבל הוא ממש לא הטיפוס לצ´אטים ופורומים ואפילו באיסיקיו הוא לא אוהב להתכתב, רק מדי פעם עם אחיו בחו"ל (ולי הוא בעיקר שולח נשיקות בהודעה ...). אני מאוד נגד קשר וירטואלי עם בן המין השני כי זה עשוי להוביל לפגישה (סקרנות לראות עם מי אתה מדבר) ולבגידה (כי כשמתכתבים מאוד קל להיפתח ולדבר על כל מיני נושאים), וכבר היו דברים מעולם....

נופר30

New member
מאחר ואת בנזוגי הכרתי בצ´אט

אז סביר להניח שהוא המשיך תקופה אחר כך לשוחח בצ´אט אבל זה הפסיק מזמן וגם אין לו כל כך זמן לדבר ( הוא בקושי בבית ) אני הגעתי למסקנה שלא משנה מה אם הבעל רוצה לבגוד הוא יבגוד ואני עד אשר אני לא מוצאת סיבה אחרת מאמינה לו למרות שהייתה תקופה שהוא ישב בבית והכיר מישהי דרך הצ´אט והם הפכו להיות ידידים טובים בהתחלה גם אני הייתי בהיסטרה שמה הוא צריך את הטלפון שלה וכו´ שוחחנו על זה והוא הסביר שהם רק ידידים ושהם לא נפגשים אני מאמינה לו וזהו ממשיכים הלאה ואכן כאשר הסברתי לו שנראה לי מוזר הנושא הוא ניתק את היחסים איתה והודיע לי שבפעם הבאה הוא יידע אותי בכל דבר שכזה אבל מאז הוא פשוט לא נכנס יותר לצ´אטים ומכבד את רצונותיי בקיצור מוסר השכל אם היא לא מסוגלת לשוחח איתו על זה אז אולי יש שם בעיה

למעלה