עוד שאלה

eynat6

New member
עוד שאלה

איך יכול להיות שהיו לי עכשיו מעברי צדק על שליטי בית 7,8, ואז גם על נפטון (9,10) ולא הרגשתי כלללום..?

eynat6

New member
איך זה שאת פלוטו ושבאתי אתה מרגיש

באבו אבוע, ואת צדק כלל וכלל לא?

weblight

New member
בדיוק לפני כמה ימים אמרתי אותו דבר

גם אני מרגישה את המעברים היותר קשים כמו שבתאי ופחות את צדק. לי נראה שזה בגלל שמעבר קשה יוצר תחושות יותר ברורות של מצוקה או חוסר או פחד וזה מכריח אותנו להכיר בזה. בעוד מעבר של צדק יכול ליצור הרגשה אופטימית, תיקוות, שאולי מתעמעמות לנוכח הקשיים שיצר שבתאי. כך אני מרגישה לגבי עצמי.. בכל אופן..

יופיטר מאפשר, אבל לא מביא איתו חיוך..

אפשרויות נפתחות, הגבולות מתרחבים, אבל אנשים רבים מקבלים זאת איכשהו כמובן מאליו באופן מסויים, ולא ממש שמים לכך לב: הם רגילים לקטסטרופות שצריך להתגונן בפניהן.. לעומת זאת השפעה שבתאית מורגשת בשטח באופן חד יותר, וכאן - אפשר אפילו להצביע על עובדות. דעתי..

Shireen1

New member
אני למדתי

לבדוק מתי יש לי מעברים של יופיטר ואז מהר לעלות על הגל ולגלוש איתו. אני מרגישה ממש כמו שיאיר מתאר שהמעברים האלו הם כמו הזדמנויות בשבילנו (קצת כמו מעברים במשושה) שצריך לקחת ולעבוד איתם אם באמת רוצים להרגיש את הטוב שבהם. וכשעושים דברים במעברים של יופיטר אז פתאום יש הרגשה של 'הזמן הנכון במקום הנכון'. וגם - המעברים של יופיטר דיי זריזים (בערך שבוע בדרך כלל) ועד שאנחנו שמים לב לזה ש'אוי, היום אני מרגיש הרבה יותר אופטימי' הם כבר עוברים להם.... לכן המלצתי - תלמדו מתי יש לכם מעברים של יופיטר ותעלו על הגל
(והכי כדאי לדעת מתי יופיטר עוצר על מעבר בשבילנו כי אז יש גל יותר גדול)

למעלה