צ´מע...
כמי שמוסיקה בשבילה היא לא הכל אבל הרבה מאוד בחיים, שעוסקת בהרכבת דסקים בקפידה עד לידי אמנות, אני יכולה להבין את הפגיעה שלך. אני לא יכולה להבין שזרקת אדם מהרכב. זה מעשה קצת חזירי. אני לא מבינה את החבר שלך שהעביר בלי לשאול אם זה יפריע לך, מה שבטח היה גורר דיון או ויכוח שבסופו בעצם אף אחד לא היה שומע כלום חוץ מהאשמות והעלבות הדדיות. ואני גם לא ממש מבינה איך זה קשור לפורום? זה פורום בינו לבינה לא בין אדם לחברו. מה גם שחבר אמיתי צריך להבין את החולשה שלך למוסיקה, את האהבה שלך ולהיות קצת יותר רגיש, אבל ניחא. את עניין ה"שלוש שנים אנחנו נוסעים לבד" גם לא הבנתי. מה זה - קנאה לחבר? ואגב - אין כזה דבר טעם מטופש במוסיקה. יש טעם שונה משלך. טעם הוא טעם. הוא לא יכול להיות נכון או לא נכון, מטופש או חכם. כמו שדעה לא יכולה להיות נכונה או לא נכונה... לגבי המקרה הראשון, לשני ברשותך אני לא אתייחס, זו בדיוק הבעיתיות שבהפתעות. רובנו ככולנו לא נולדנו עם יכולות חיזוי, וכדורי בדולח נדירים ואף יקרים. כך שלבחורה לא היתה יכולת לנבא שאתה מתכנן לה הפתעה. מה דעתך בפעם הבאה, אם תהיה, להגיד לה: שמעי - בואי נעשה משהו ביום חמישי, ורק את ה"מה" לתכנן כהפתעה? ככה היא לא תתכנן כלום לאותו ערב. זה לא צריך להיות סוד שאתם נפגשים, רק מה תעשו בפגישה. אתה לא באמת מצפה מבנאדם - אם זו מחוזרת טריה, חברה זמנית, קבועה, אשה או ווטאבר שתעמוד כל החיים בהיכון למקרה שאולי היום מכל הימים תכננת להפתיע אותה במשהו שתכננת רבות. נכון? אולי יש לה משהו בעבודה? התחייבות משפחתית? פגישה עם חברות? אולי סתם עבר עליה שבוע קשה והיא בונה על לשבת בבית אחרי אמבטית שמנים לבהות בטלויזיה באופרת סבון מטופשת ולהרדם? אתה לא מצפה לתכנן לה את החיים ואז לזרוק את הפצצה ולצפות שהיא תבטל הכל ותרוץ אליך. נכון? בבקשה תגיד לי שנכון. מותר לך להתבאס. להתאכזב. אבל לכעוס? להאשים? רק את עצמך.