עוד שאלה.

babe10

New member
אם רמזת

אולי הרמז לא היה מספיק ברור. למה לרמוז אם אפשר להגיד? "תקשיבי, יום חמישי / ששי / שבת או ווטאבר, אל תתכנני כלום אני רוצה שנעשה משהו יחד" ואז אין מקום לאי הבנות, לספקות, לכעסים ואכזבות. לגבי החבר הבנתי. בד"כ אתם נוסעים שניים. הפעם החצוף צירף מישהו ועוד מישהו שאתה לא סובל (ומה מפריע לך לשבת עם עוד מישהו באוטו גם אם אתה לא סובל אותו? זה הרי לא האוטו שלך, ואתה לא צריך להסיע אותו... וגם אם כן - זה לא הורג. תאמין לי. מנסיון) אלא אם זה מישהו שממש הזיק לך בעבר - נניח הטביע לך את דגי הזהב באסלה, ואז החבר צריך להיות קצת יותר מתחשב בהתחשב בטרגדיה שעברת... בקיצור - קלילות. ענייניות. החיים יהיו יפים בהרבה. ואם לא - ניחא. חיים (תודה לאל , רק ) פעם אחת.

Barbie

New member
חשבתי שבזוגיות לא הכל ברור.

מצד שני, מה אני מבין ? לא יודע מה מפריע לי. אני כנראה שמרן.

לא הכל? ? שום דבר לא ברור

דניאל - שלא מבין כלום ולא מתבייש להודות בזה

ברבי, אני חייבת להגיד לך

שאתה טיפוס קצת תוקפני. גם מהשירשור הזה, גם מתקרית מתוקשרת אחרת וגם ממה שכתבת לי לפני כמה ימים (בקשר למשהו שעשיתי שלא בכוונה וקראת לי חצופה...). אני לא באה לנסות להגיד לך מה נכון אבל אם תנסה להיות טיפה יותר ידידותי כלפי שאר חברי הפורום, יהיה נחמד יותר (לי לפחות) להגיב על הדברים שאתה כותב, בלי להסתכן בזה שתתקוף אותי באופן אישי. ועכשיו לשאלתך, אתה מצפה מאנשים שידעו מה אתה רוצה, מה חשוב לך ומה מכעיס אותך אבל לא אומר להם דברים במפורש, איך ידעו? דבר איתם. בקשר לארוחת ערב, נראה שהיא בכלל לא הבינה את הכוונות שלך והתוכניות שלך. אתה יכול לכעוס ואתה יכול להסביר טוב יותר להבא. הסקת מסקנות. תיקשורת. לגבי החבר באוטו, בן אדם, תקשורת? הוא מעכב אותך? תגיד לו שאתה ממהר או שתמשיך בלעדיו. הדיסק? סובלנות.יש מישהו נוסף ברכב שלא נהנה מאותה המוזיקה, לגיטימי, מוצאים משהו שנחמד לשניכם לשמוע. למה לכעוס? סובלנות היא תכונה נעלה בעיניי. גם תקשורתיות. אנשים שונים ממך הם לאו דווקא טובים פחות. דבר עם אלה שהקשר עימם חשוב לך. קבל אותם יותר בהבנה.

virtual angel

New member
ממש ללא.. מתי כבר תרגע?

מה יש לך ממני? לא נעים לשמוע את מה שיש לי להגיד? אז מה? זה לא אומר שאני לא אגיד. אתה יכול להמשיך להעליב אותי עד מחר. זה רק מוכיח כמה אתה אדם קטן.

Barbie

New member
עוד לא הבנת ?

אני מחשיב את דעתך כקליפת השום. לצערי, אין שום מניעה שתשמיעי אותן. אני פשוט עושה בך את השימוש השכלי המקביל לשימוש המיני שאחרים עושים בך. אם תרצי, ישנם רבים בפורום שישמחו להסביר לך.

virtual angel

New member
אני לא רואה פה אף אחד אחר מתלהם

כמוך. לא אכפת לי מה אתה חושב עליי. לא הבנת את זה עדיין?

voguemaster

New member
תרתי משמע!

אנחנו מדברים על ענייני הלב פה בד"ע, לא על עניינים שמתחת לחגורה. אכן, נמוך מדי לפורום

Barbie

New member
שימי לב,

השאלה היא חלק ממחקר שאני עורך. אני שואל בשבילי, אבל לא בדרך הרגילה. אני לא ממש תוקפני. זו בדיוק הנקודה - לא מספיק שכפו עליי נוסע (שבגללו אני מאחר) שאני לא מחבב, הוא עוד מעיר הערות ? למה תמיד מי שנקלע למצב דפוק חייב להתנהג כאילו הכל בסדר ? איפה הבנת שאנשים שונים ממני הם לאו דווקא טובים פחות. כל מה שרציתי היא לא להתקל בהם. איך האמת הם ידעו ? אני חושב שיש דברים שלא חייבים להאמר במפורש (כמה אף אסורים לאמירה, כי זו תהרוס אותם).

ברבי

ההערה שלך לגבי הטעם של אותו בחור במוזיקה מעידה על זה שאתה חושב משום מה שאתה טוב ממנו. גם אם אתה לא מת על הבן אדם, עדיין, תהיה נחמד, או לפחות סובלני. אלו כישורים חברתיים בסיסיים. נקלעתם לסיטואציה וזה מצב נתון. נסה להפיק ממנה את המיטב. לאחר דבר נסה להמנע מסיטואציה דומה בעתיד. בהצלחה. אתה יודע איזה נזקים פיזיים כעס יכול לעשות? החל משרירים תפוסים כרונית וכלה בעליית הסבירות לסרטן!!! קבל אנשים יותר בפתיחות, על מגרעותיהם ועל מעלותיהם. אף אחד לא מושלם.

Barbie

New member
השרירים שלי תמיד תפוסים,

את צודקת... מה היית עושה אם הייתי נכנס למכוניתך, כשאת בצומת, אבל לא מאיים עלייך. זה מצב נתון. אני מקצין בידיעה. שווי בנפשך - שני גברים נוסעים כל סוף שבוע מירושלים לתל - אביב, למקום עבודתו של אחד מהם. שניהם כבר רגילים. לפחות אחד מהם לא מצפה לשינוי. למה להרוס ?

אבל אתם שניים

דעתו של חברך לא חשובה בעיניך? ואם בא לו לשנות? לגוון? זה פחות חשוב מזה שלך בא להשאר עם הקיים? הרצונות שלך חשובים יותר? ולגבי הכעס, יש דרכים להתמודד עם עודף כעסים. יש אפילו סדנאות בנושא. נסה אחת. זה פשוט לא בריא. אתה מזיק לעצמך. חבל.

Barbie

New member
אל תדאגי.

אין בי עודף כעסים. דעתו חשובה. מישהו אמר לי שחוזקה של השרשרת הוא כחוזק הלולאה החלשה ביותר. זה לא שהוא הודיע לי מראש. הוא הנחית עליי וזה מה שמרגיז.

מרגיז אבל לא מכעיס?

מה אני אגיד לך? נשמע לי קצת כמו רף עצבים נמוך, אבל מי אני שאשפוט? תודה על הפסקת האש. נחמד מצידך. שיהיה לילה טוב. בהצלחה עם הספר/מחקר. כל טוב.

למעלה