עוד שאלה.

Barbie

New member
עוד שאלה.

מותר לכעוס על מישהו, על דבר שהוא בכלל לא יודע שעשה ? ומה עם לכעוס על מישהו, על דבר שאצלו לא נחשב כבר - כעיסה (כלומר, דבר שניתן לכעוס בגללו. למה אני לא יכול פשוט לכתוב ישר את ההסבר ?). מקרה ראשון : רצית להפתיע מישהי קרובה ולקחת אותה לארוחת ערב רומנטית (אכן, מקרה בדוי). שריינת את הערב ברמיזה, התארגנת, הזמנת מקום והתקשרת אליה. מסתבר שהיא כבר עשתה תוכניות (היא הולכת עם ידיד כזה או אחר לאיזה מקום חסר חשיבות, ללא כל מטרה). מקרה שלישי (אני סולד ממקרים שניים) : אתה וחבר נוסעים למסיבה (כבר לא בדוי). במשך שלוש שנים אתם נוסעים לבדכם. פתאום, הוא עוצר בדרך (למרות שאתה עובד במסיבה ואתה מאחר, כי לקח לו שעה לשים ג´ל) ואוסף איזה חבר מהעבודה, שאתה לא סובל. החבר מבקש ממנו להעביר את "תחנת המוזיקה המחרידה" שאתם שומעים. במקום להעמיד אותו על טעותו (ועל טעמו המטופש, שכן זהו תקליטור שאתה צרבת במיוחד לנסיעה), הוא מעביר. אחרי שפתחת את דלת הנוסע של הטפיל ושלחת אותו לנקודה זזה - הנמצאת חמישה סנטימטרים של אויר מעל הכביש, החבר לא מבין על מה כל המהומה.

virtual angel

New member
אתה יודע, אני ממש לא מבינה אותך ../images/Emo4.gif

נראה שאתה מחפש סיבות לריב עם העולם. תפתח קצת את הלב, תנסה יוגה, מדיטציה - תשתחרר ממועקות. למה לכעוס על אנשים בלי להגיד להם? למה לריב עם חברים בשביל שטויות כמו דיסק באוטו?

Barbie

New member
שטויות כמו דיסק באוטו ?!

אין הרבה דברים קדושים בעולם שלי. אני רגיש למוזיקה שלי. מי בכלל כועס על אנשים בלי להגיד להם ? תאמיני לי, כשאני כועס, מי שאמור לדעת יודע. אני כותב בשביל מחקר קטן שאני עושה (לספר). ואני מחפש סיבות לריב עם העולם ? לפחות אף אחד לא "הבריז" לי לפני חתונה.

virtual angel

New member
תודה רבה ../images/Emo7.gif

רגיש למוסיקה? ממש ילד קטן. בשביל זה לזרוק חבר מהאוטו? מאיזה כוכב נפלת? נחמד אתה בטוח לא.

Barbie

New member
צדקנות, אה ?

התקליטורים שלי יקרים לי הרבה יותר ממה שיקרים לך אנשים, מסתבר. עוד לא נתקלתי בתקליטור שנעלם לי. ואני לא זרקתי חבר מאוטו (במקרה הזה). אם כבר, במקרה ההוא נזרק האדם שצורף. ומה הקשר לנחמדות שלי ? שאלתי שאלה. לא הזמנתי אנשים בכוכב ממנו נפלתי.

virtual angel

New member
אוי באמת ../images/Emo46.gif

ילדותי ונקמני. אין לי כוונה להגרר לזה. אם זה מה שיקר לך אתה דפוק.

Barbie

New member
שמת לב שאת מכנה אותי בכינויים

ואילו אני הוא זה שלא נגרר. אני מנסה להסביר לך שיש סיבה לכך שגברים עושים דברים. קל להניח שאם מכירים אדם (בכלל) יודעים מה הסיבות שלו או שלה לפעולות שנעשות. למה לא לשאול ? היות ודיברת על חתונה, אני מניח שמדובר בקשר ובהיכרות ארוכים (גם לי קל להניח). כמו שאת לא היית ´מבריזה´ ללא סיבה, כך גם בן זוגך. ושכחת - מפונק. חושב שמגיע לו הכל. לא רגוע. יש לי עוד מלא.

virtual angel

New member
זה שיש סיבה לא הופך את זה ללא מבריז

נכון או לא? מה קשור מה הסיבה?

Barbie

New member
מטרתך ודאי לא הייתה רק לבכות.

רצית להבין ולהפיק לקחים. אם מישהו לא יכול לדבר איתך ולכן מעדיף שלא להופיע (פגישה, חתונה, לא משנה), את בבעיה.

virtual angel

New member
מטרתי לא היתה שיעליבו אותי, אז מה?

אתה לא ממש עוזר בהפקת לקחים. אני יודעת טוב מאוד שאני בבעיה, אני לא צריכה תזכורות ממך.

Barbie

New member
ממה נעלבת יותר ?

ממני או מזה שעזב אותך ? אני לא מכיר אותך. את לא מכירה אותי. אני הגבתי על מה שאת כתבת. את קראת לי בשמות. אם כבר, לפחות שתעמדי במילתך. כתבת שלא תיגררי. אז אל.

virtual angel

New member
ושוב אני שואלת, מה היא מוצאת בך?

אתה התחלת בהעלבות על רקע אישי, אז גם לי מותר אם אין לך מה להגיד - אל תגיד זה יהיה בסדר

Barbie

New member
מה מוצאת מי, בי ?

אם יש מישהי שמוצאת בי משהו (ושמה לא "היא"), עדיין זה לא עניינך. אם אני אתחיל להעליב, יהיו פה צרות. זה לא עובד ככה - אם אתה אז גם לי מותר. לי אין חוקים.

virtual angel

New member
להתראות ולילה טוב ../images/Emo29.gif../images/Emo24.gif

למרות מה שאתה חושב אני לא מטומטמת ולא מפגרת. לא אריב איתך יותר
(על המצח שלא תתלהב)

Barbie

New member
משום מה,

נראה לי שאת חושבת שביני ובין אנה יש רומן וירטואלי. את חושבת שאני בן 16 ושולח מסרים עם פרח ? אנה מכירה אותי. אנה (ואני מצטער שאני מגיע למצב בו אני כותב דברים כאלה) יודעת (מסתבר) טוב ממך לבחור עם מי להיכנס לקשר. קחי את התסכול שלך למקום אחר.

virtual angel

New member
ממש לא..../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אני חושבת דברים הרבה יותר גרועים. ואתה לא מפסיק להוכיח אותם. ואל תדבר על התסכולים שלי, מאיפה לך לדעת? חוצפן.

Barbie

New member
ועכשיו הכללות.

רוצה אחת : כל מי שזורקים אותה לפני חתונה ושמה רוית היא אישה מתוסכלת, טיפשה, שבורת לב ובעלת קשיים בהתבטאות. נורא, לא ? ואני לא יודע מי. לא משחק ב - 21 שאלות.

למעלה