אעזי = אעיז כמובן (זה השעה)
B Barbie New member 11/5/02 #71 אתה וקלינטון זוג ? יש קשר ? הבחורה הזאת התנפלה עליי. אין לי מושג מה היא רוצה. (אל תשווה לי תכונות אלימות, בבקשה).
אתה וקלינטון זוג ? יש קשר ? הבחורה הזאת התנפלה עליי. אין לי מושג מה היא רוצה. (אל תשווה לי תכונות אלימות, בבקשה).
ה הפצוע האנגלי האחד New member 11/5/02 #73 מה קשור קלינטון?../images/Emo6.gif אני מנסה להתחיל עם החברה שלך זה הכל (אני אולי הייתי מרביץ לי) דניאל
מה קשור קלינטון?../images/Emo6.gif אני מנסה להתחיל עם החברה שלך זה הכל (אני אולי הייתי מרביץ לי) דניאל
B Barbie New member 11/5/02 #77 א. היא לא חברה שלי. ב. עשה מה שאתה רוצה. ג. אין לך סיכוי. (לא הייתי מרביץ לך, חלילה. אני יותר יצירתי).
א. היא לא חברה שלי. ב. עשה מה שאתה רוצה. ג. אין לך סיכוי. (לא הייתי מרביץ לך, חלילה. אני יותר יצירתי).
ה הפצוע האנגלי האחד New member 11/5/02 #80 אז היא לא חברה שלך... עכשיו יש לי הוכחה בכתב. איך אתה יודע שאין לי סיכוי?
B Barbie New member 11/5/02 #82 עוד אחד !? אני טענתי בפניך או בפני מישהו שיש לי חברה ? אני יודע בוודאות שאין לך סיכוי. עשה לעצמך טובה ותוותר מראש.
עוד אחד !? אני טענתי בפניך או בפני מישהו שיש לי חברה ? אני יודע בוודאות שאין לך סיכוי. עשה לעצמך טובה ותוותר מראש.
B babe10 New member 11/5/02 #75 ילדים... ../images/Emo5.gif שנקרא לגננת?.. מה זה ? מה קרה פה? מה המריבות האלה באמצע הלילה? להרגע בבקשה. ועכשיו.
ילדים... ../images/Emo5.gif שנקרא לגננת?.. מה זה ? מה קרה פה? מה המריבות האלה באמצע הלילה? להרגע בבקשה. ועכשיו.
ה הפצוע האנגלי האחד New member 11/5/02 #78 רבים? מה פתאום!../images/Emo8.gif CANT BLAME A GUY FOR TRYING נכון?
B Barbie New member 11/5/02 #79 אני לא רב. אני (בפעם השישית) מסביר שאין לי חברה, אני לא בקשר ואני לא חלק מזוג. למה להכניס אותי לכל נושא ?
אני לא רב. אני (בפעם השישית) מסביר שאין לי חברה, אני לא בקשר ואני לא חלק מזוג. למה להכניס אותי לכל נושא ?
ה הפצוע האנגלי האחד New member 11/5/02 #86 אין לי כלום, מבקש ../images/Emo101.gif כולה.. לא רוצה לא צריך.
B Barbie New member 11/5/02 #88 בסדר. קבל סיוע. רוב הנשים לא ממש יעריכו את העובדה שמי שרוצה אותן כל כך פחדן, שהוא מבקש עזרה מזרים.
ה הפצוע האנגלי האחד New member 11/5/02 #89 פחדן? אל תהיה מלוכלך ../images/Emo8.gif למה פחדן? הייתי בטוח שאתם ביחד, אני לא מנסה להתעלק על בחורות תפוסות. אמרת שלא - וטרחת להדגיש שאין לי סיכוי, ואני פחדן??
פחדן? אל תהיה מלוכלך ../images/Emo8.gif למה פחדן? הייתי בטוח שאתם ביחד, אני לא מנסה להתעלק על בחורות תפוסות. אמרת שלא - וטרחת להדגיש שאין לי סיכוי, ואני פחדן??
B Barbie New member 11/5/02 #91 אז אתה מתעלק רק על פנויות ? אני נראה לך אנה ? שחרר אותי. די, לא מדבר יותר על אף אחד.
נ נקודת מוצא New member 11/5/02 #93 ברבי חדל אש. אתה יורה צרורות לכל הכיוונים. למה זה טוב? כולנו פה, כולל אותך, מתיעצים ונעזרים בזרים. זו עובדה. בשביל זה אנחנו כאן. ומספיק כבר עם הריבים האלה. די. אני ממש המומה ממה שנכתב כאן לפעמים. פורום גן ליאן. ליאן, מה שלומך? מזמן לא ראינו ולא שמענו.
ברבי חדל אש. אתה יורה צרורות לכל הכיוונים. למה זה טוב? כולנו פה, כולל אותך, מתיעצים ונעזרים בזרים. זו עובדה. בשביל זה אנחנו כאן. ומספיק כבר עם הריבים האלה. די. אני ממש המומה ממה שנכתב כאן לפעמים. פורום גן ליאן. ליאן, מה שלומך? מזמן לא ראינו ולא שמענו.
B Barbie New member 11/5/02 #95 נקודת מוצא, אולי יפנו אלייך את כל השאלות בנוגע לאנה ? מה הם רוצים ממני ? אולי יעזרו בך.