עוד שאלה

עוד שאלה ../images/Emo9.gif

השפעה מתכנית טלויזיה שראיתי... האם הייתם מבקשים מידיד\ה להיות הראשונים שלכם
ז"א אם הייתם בתולים יש מישו שהייתם רוצים שיהיה הראשון שלכם?

פליפוט

New member
לא חושבת

אבל ידיד טוב שלי ביקש שאני אהיה הראשונה שלו כשהוא יהיה מוכן.. (?!) זה דיי גובל בגילוי עריות במקרה הזה.. חולני משהו

בולונת

New member
../images/Emo6.gif

אמממממ...הייתי במצב שידיד שלי אחרי תקופה ארוכההההההה של סבל ויסורים שהוא העביר אותי, נזכר שהוא רוצה שאני אהיה הראשונה שלו...אבל עד שהוא התחבר לצד שרגשי שלו (סיפור מסובך) אני כבר אמרתי לו "ביי ביי" וכן...יש מישהו שהייתי רוצה שיהיה הראשון שלי... אוווווח...יש אנשים יפים בעולם

EROTOMANIA

New member
חחח אני זוכרת שזה קרה לי..

היה לי ידיד... אמרתי לו "אני לא מזדיינת עם אף אחד לפני שאני מזדיינת איתך".. טוב, זה לא קרה.... ועד עכשיו הייתי מעדיפה שהוא יהיה הראשון שלי..

איך את חושבת שאיבדתי את הבתולים...

לא לא רגע זה לא היה ככה הייתה לי ידידה אמרתי לה...נה נה נה מגיעים לחדר שלי מתפשטים (זה היה נורא מצחיק...שנינו יודעים מה עומד לקרות...אנחנו רואים טלוויזיה...ואז פתאום היא יזמה את הנשיקה הראשונה...5 שניות אחרי זה כבר הייתה ערומה...פשוט לא חיכתה לי...ואני עוד בתול כולי לחוץ זה היה ממש מהיר בשבילי) בקיצור דברים לא הסתדרו (לא בעיות אצלי תודה לאל) ואחרי כמה חודשיםש כבתי עם מישהי שאחרת שכבר היה לנו קשר יותר רומנטי.... והידידה...אחרי שנפרדתי מהראשונה באמת שלי...היינו ביחד כמעט שנה בערך... סתם...לידע כללי

matkalistit

New member
לא

למה לבקש מידיד?? זה נראה לי סתם מיותר.... זה מאולץ כזה, צריכים מישהו שממש נמשכים אליו...

היא לא בדיוק ידידה שלי...

בעצם היא בכלל לא מכירה אותי אבל הייתי רוצה שהראשונה שלי תהיה אנג'לינה ג'לי.....אמן!!!!!!!!!!!!

למעלה