עוד שאלה...

shely50

New member
עוד שאלה...../images/Emo9.gif

אני קוראת כאן, בתשובות שלכם, בין השורות, שרבים מ"מכורי" הפאזלים מחזיקים בבית מלאי של פאזלים שעדיין לא הורכבו (מי כתב שיש לו מלאי עד לפנסיה?). גם אני. למה? למה אני לא יכולה לקנות פאזל אחד (או שניים, בגלל המבצע), לגמור אותו ורק אז לקנות עוד אחד? למה לצבור מלאי? אני לא עושה את זה בשום תחום אחר של החיים. האם זה חלק מההתמכרות? או סתם ילדותיות (לא יכולים להתאפק כשרואים פאזל מושך...)? למה, וכמה? כמה פאזלים סגורים אתם מחזיקים בארון?

123נעמי

New member
אצלי זה ההפך../images/Emo3.gif

אני לא אוגרת פאזלים
אני גומרת אחד והולכת לקנות חדש. המקסימום זו קניה של 2 ביחד כשיש מבצע של השני בחצי מחיר שזה יוצא בערך פעמים בשנה. חלק מההנאה שלי בתחביב הזה הוא הסתובבות בחנות חיפוש וקנית פאזל חדש. במחשבה שניה - אפשר לומר שאני כן אוגרת פאזלים
- אבל מהכיוון השני : אחרי הרכבה ופירוק. מה יהיה עם כל הקופסאות הפאזלים האלו
עוד חמישה שישה פאזלים ואי אפשר יהיה לפתוח אצלי את הדלת כדי להיכנס הביתה. מתי יוצא ל"ג בעומר
חס וחלילה מלשרוף פאזלים

קופסאות

בלי הפאזלים, (כי רוב הגדולים תולים על הקירות), משמשים אצלי לאיחסון ניירת מסוגים שונים . פשוט חבל לי על הקופסאות היפות האלה... וכך אני מרויחה סדר בניירות... ופאזלים?! חייבת לעבור לידם ולהסתכל על כולם, אבל מחזיקה את עצמי חזק וממשיכה ללכת בלי לקנות, עד שיתפנה קיר...

מממאיה35

New member
גם אני מחכה שיתפנה קיר

או לחילופין - יתווספו כמה.. ועכשיו באמת - החלטתי לעבור דירה! גם כדי שיהיו יותר ריקות וגם כדי שתהיה פינת הרכבה נוחה וגם כי - משנה מקום משנה מזל.. <אני כבר 6 שנים בדירה הזו שלי>. מי מכיר מי יודע מי שמע - מחפשת דירת 2.5 - 3 חדרים תא - רג (עדיף אפילו רג! מי היה מאמין, אני עורקת מתא!> עדיף משופצת ולא קרקע. עד 2800 ש"ח (שזה בערך 700$) מי שמכיר יודע שמע וכו' - אשמח לפניה במסרים, ותבואו על הברכה!

רעיון טוב

לעבור דירה שיהיה יותר מקום לפאזלים... אני מחכה שמישהו ימציא פאזל גמיש / רך, שנוכל לתלות כוילונות... לנצל שטח נוסף.... (פעם כבר תליתי על התקרה, משך הרבה תשומת לב, איפשר לבהות בתקרה בלי להשתעמם...) את אלה שתליתי בשרותים כבר הראיתי כאן, תמיד אפשר לחפש עוד מקום פנוי... בכל אופן בהצלחה במציאת הדירה !

evilihi

New member
אני..

דווקא מחפשת שותפה לדירת 4 חדרים בגבעתיים..משופצת להפליא (פרקט), מטבח וסלון אחרי איחוד משותף - דירה מקסימה...חתולים פרדנלי - יהיה מקסימום חבר לשניים שלי
איזור כמו בקיבוץ (שלמרבה הצער יהרס בעוד כ10 שנים פלוס מינוס)... עוברת בסופ"ש הקרוב

jocie1

New member
תתחדשי על הדירה החדשה

בהצלחה עם ההעברה...המשך פיאזול נעים..שבוע טוב

nawa

New member
אני דווקא לא צובר יותר מדי

אני קונה 1-2 כל פעם ורק אחרי שאני מסיים אני קונה פאזלים חדשים. מה שכן אני שומר את הקופסאות של הפאזלים המורכבים הם משמשים אותי בד"כ למיון של פאזלים חדשים.

האדרים

New member
שאלה קשה ...

על פניו לא נראה שיש תשובה נכונה / הגיונית לעניין. נתחיל בזה שעבורינו חנות פאזלים משולה לחנות
- הכל טעים ומזמין וקשה לבחור. משפחתנו מורכבת מ-4 מפאזלים, כך שצריך לרצות את כולם (מה לעשות, לא לכולם אותו הטעם ובכל זאת רוצים שכולם ייצאו מרוצים). פאזלים שהגיעו מארה"ב (בעזרתן האדיבה של הדודה והסבתא) - צריך לנצל את המחירים האטרקטיבים
ואת המבחר שיש רק שם ולכן צריך "להגדיל ראש". חוצמזה, לעיתים נתקלים בהזדמנות חד פעמית: כמו פאזל ה-6,000 שמחכה בצד ונקנה במחיר מציאה ממש! בעצם, כמו שאת רואה, יש כאן קצת מכל דבר. וסיבה אחרונה אך בהחלט לא חביבה - אם רואים מספר פאזלים יפים ויש מבצע שבו המחיר נראה סביר יחסית - צריך לנצל אותו לפני ההעלאה הבאה במחיר

למעלה