עוד שאלה,

mprb

New member
אז ככה.....

!#@$#% %^@^%!^& Q%&#^ @%&#^&!%&#@*^ ואז..... $^&)%# #W%$#*# @%*$DBVWY $*($ הבנת?

amirhorev

New member
אמא´לההההההההההההה

אני בשוק.... את ילדה ממש רעה... בטח את משכפלת גם את המפתחות של צער בעלי חיים לתאילנידים...

AndreaCorr ©

New member
גם אני... ../images/Emo168.gif

אבל רק סמים קלים... חחחחחחחחחחח לא חס וחלילה! לא מעשנת ובטח שלא סמים עישנתי פעם ולא הבנתי מה ההתלהבות מהסיגריות האלה? סיגריות זה של פוזרים... וזהו.

איך הגעתם לסמים ?!?!?

מעשנת סיגריות ... מחקה את שרון ( לא מהפורום !!! מה-
) ומה הקטע של ההיגעלות ??? חצי עולם מעשן... כבר לא נחשב לדבר חריג... ביי...

mprb

New member
אצלי.....

במשפחה אפחד לא מעשן ורק כשהגעתי לעבודה גליתי את עולם הסגריות! נסיתי פעם אחד ולא אהבתי! אבל יש לי חברה שמעשנת והיא גם שכנה שלי והייתי נוסעת איתה כל בוקר לעבודה אז לאט לאט התרגלתי (היא פשוט עישנה באוטו)

AndreaCorr ©

New member
אני לא נגעלת. ../images/Emo168.gif

זה פשוט לא בריא ומסרטן ופעם חשבתי שזה כככככככזה כיף לעשן עד שאנשים הוכיחו לי שזה לא שווה את הסיכון. אז זהו!

THE CORRS

New member
לא לא ולא!!!

אני לא מעשנת ואני גם לא מסניפה/מזריקה/בולעת וכו... אבל אם אתם רוצים תעשנו!!! (אם זה הכיף שלכם בחיים...) כי יש לי מלא חברות שמעשנות (כן,יש גם כאלה שהתחילו בכתה ג´ ואני לא עובדת עליכם!!!) ובקשר לאלבום אני הייתי קונה את האנפלאגד כי הוא יפה מאוד!!!(והוא גם אוסף...) למרות שאני הייתי קונה את כולם... אגב,היום הייתי בחנות של טוואר רקורדס והיה שם את הדי.וי.די של the best of ואפילו נגעתי בדי.וי.די יכול להיות שמחר טו מחרותיים אני קונה אותו... ויש לי בקשה לכל מי שיש לו קאזה נא לבדוק את השיר של אבריל לבין anything but ordinary הוא קצת מזכיר כמה אנשים חשובים בחיינו... (פרטים בהמשך...)

AndreaCorr ©

New member
אני אוהבת את השיר הזה... ../images/Emo168.gif

אני בכלל אוהבת את הדיסק של אווריל יש שם כמה שירים מומלצים ביותר למרות שלא הבנתי למי הגר התכוונה...

forgiven dreams

New member
אני לא הייתי הולכת על...

best of כי הרוב זה "להיטים" וחוצמזה אני לא יכולה בלי צמד החמד Queen Of Hollywood ו- No Good For me

AndreaCorr ©

New member
יווווווווו ../images/Emo168.gif

איןןןןןןן Queen Of Hollywood זה שיר מושלם! אני כל הזמן שומעת אותו! אפילו ברגעים אלו! אני שוקלת להכניס אותו לשיר שאני הכי אוהבת של
ביחד עם RADIO כמובן! אני לא זונחת את השיר הכי יפה שלהם...

THE CORRS

New member
עוד מישהו אוהבת את...

no good for me אני חולה על השיר הזה מהיום ששמעתי אותו!!! ואף אחד לא מבין לליבי!!! ואני התכוונתי לשיר של אווריל שהוא משום מה מזכיר לי קצת את ה
אבל אולי זה רק אני...

mprb

New member
אני אוהבת את השיר הזה!

אבל הוא לא השיר שאני ה-כי אוהבת... והשיר של אווריל לא מזכיר לי את
. סורי.... אבל זה שיר מאוד יפה!

למעלה