עוד שאלה...

Slow Cheetah

New member
אני מבקשת יפה בשם כל הפורום [../images/Emo9.gif]:

את יכולה בבקשה לכתוב יותר מסודר? מסודר=עם סימני פיסוק, הקפצת שורה מתי שצריך ובלי ריבוי אותיות וסימנים. אני מבקשת בשם כולם כי זה מפריע לכולנו.. תודה.

RNaon

New member
../images/Emo58.gif

הם לא היו כל כך בקשר עם מואינדר. מה זאת אומרת מה קשה להשיג חומר הרגעה? לכי תשיגי את חומר הרגעה.

RNaon

New member
כשכתבתי שהיא צריכה להשיג

חומר הרדמה, התכוונתי לכך שתנסה להשיג כי זה קשה להשגה ולא חס וחלילה שהיא צריכה לעצמה. שלחתי מהר ולא שמתי לב לדו-משמעות שבמשפט. מצטערת אם העלבתי, זאת לא הייתה הכוונה

t a m u s

New member
אנשים איפה אתםם??, תגיבוו. (ואת ליאן תרגיעי)

אתם ממש לא מבינים על מה אני מדברת... איך זה לא הגיוני חומר הרגעה, במקום למות בשמיים איךך???? תקישו תשובה הניראת לכם הכי הגיונית: א.אקדח ושפיטר ימות ב.שנייתן יעוף עם פיטר ושניהם ימותו ג.חומר הרגעה\הרדמה, ואף 1 לא ימות

RNaon

New member
זה הגיוני.

אם יש לך חומר הרגעה. ולהם אין חומר הרגעה, ולא יכולים להשיג תוך 24 אחד כהזה.

t a m u s

New member
זה הפואנטהה שהיו צריכים להשיגג

אם היו נזכרים מה עשו לטד,אז יכלו לנסות להשיגג אתזה ! הבנתי שאין להםם, אבל המטרה הייתה להראות איך משיגים מימי וכו' זה מה שמציק לי שהמפיקים לא חשבו עלזה !! כי זלזלווווו| סוף סוף הכנסתי בך קצת היגיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 4U|

DshirD

New member
ואווו נלחצתת!!!

פיטר לא היה שם ולא ידע בכלל על החומר הרדמה... פיטר חשב על הפתרון היחידי (שוב: הוא לא היה בנתנו לטד סם הרגעה) -אקדח קלייר לא יכלה להשיג חומר הרדמה..כי היה רק לאבא שלה...והיא לא ידעה איפה אבא שלה...

t a m u s

New member
חחח םשוט זה עצבן שלא חשבו על הפתרון

אני לא מדברת על פיטר אני מדברת על קליירר יכלה להזכר טוב אז לא הייו מצליחים להשיג, אבל הקטע הוא שלפחות היו מראים שהם חושבים עלזה או משו ומר בנט יכל לחשוב עלזה, הרי הוא היה עם פארקמן וטד בניסיון החיפוש לעצור את האיש המתפוצצ, ויכלו להגיע למסקנה הזאתי...

RNaon

New member
שמעי אי אפשר להראות את המחשבות

של כל הדמויות כל הזמן. אי אפשר גם לדרוש את זה. יכול להיות שזה עבר להם בראש, אבל הם חשבו על הפיתרון המהיר והפשוט יותר - אקדח.

t a m u s

New member
אוקי בוא נירד מהנושא יכלנו שנינו בקלות

לזכות בתואר החבר בפורם החופר לא יודעת מה איתך , אבל כבוד הוא לי (או איך שאומרים אתזה) חחחחח

RNaon

New member
רק על הסגנון כתיבה

הייתי נותנת לך את הפרס P:

LeAnnDylan

Well-known member
די לחפור../images/Emo88.gif

אני כל כך יודעת למי אני הולכת להצביע בקטגורית חבר הפורום החופר
והשם זה דילן תודה

t a m u s

New member
סורי טעות שליי ולא נאה לך אל תקראיי../images/Emo151.gif

זה עניין ביני לבין RNaon ושאאר חברי הפורום ונ.ב תודההההההההההההההההההההה על הכבוד לזכות בחפירה

Slow Cheetah

New member
דילן, זה לא יפה. ../images/Emo3.gif

ואת לא אמורה להגיד למי את מציעה.

KNS

New member
../images/Emo58.gif

א. פיטר גם לא ימות אם יירו בו כי הוא יכול להתרפות, וראינו את זה עם הזכוכית שנתקעה לו בעורף. אם קלייר הייתה מדייקת ופוגעת לו שוב בעורף הכל היה בסדר. ב. אם נייתן יעוף מהר, וכבר ראינו שהוא עף ממש מהר, הוא היה יכול לנטוש את פיטר למעלה בשמיים ופיטר היה מתפוץ בשמיים, או באיזה מדבר נטוש או לא יודעת מה...ואם הוא ימות אז לא נורא חחח זה לא יהיה קריטי...חחחח ג. קשה להשיג את החומר הזה כי הוא לא נמצא בהישג יד, או שהוא בכלל לא ישפיע על פיטר. גם לא בטוח שקלייר הייתה מספיקה להתקרב אליו לפני ההתפוצצות,גם אם היה לה את החומר, ולהזריק לו ולכן הכי מהיר זה שנייתן יעוף או האקדח (שלא יהרוג את הפיטר).

KNS

New member
../images/Emo58.gif במקרה של טד..

הוא לא עמד להתפוצץ, הוא פשוט הקרין קרינה ממש חזקה והיו חייבים להציל אותו ואת כל הסובבים, בגלל זה הביאו לו חומר הרגעה -מיוחד-. במקרה של פיטר, הוא עמד להתפוצץ.. אל תשכחי גם שהחומר הזה קיים -רק- אצל החברה ולא כל בית חולים אזורי, כי מר בנט הלך במיוחד למפעל והביא אותו יחד עם מאט... דבר שני, אקדח הרבה יותר קל להשיג כמו שאמרו כבר מעלי..והאקדח כבר היה אצל קלייר כי ההאיטי או מר בנט או לא זוכרת מי הביא לה קודם...החומר הוא רק במפעל הזה של מר בנט ואולי אפילו לא קיים בבי"ח. עוד משהו, יכול להיות שהחומר בכלל לא היה עובד על פיטר כי הוא לא הקרין קרינה כמו טד, הוא התפוצץ כי היו לו מלא כוחות והחומר הרגעה הזה הוא אולי מתאים רק ליכולת של טד ולא ניטרול ההתפוצצות של פיטר...

למעלה