עוד שאלה!

sherennn

New member
עוד שאלה!../images/Emo41.gif

מי כתב או/ ו- הלחין את "אישה"? ו...
כמובן
ברוכים הבאים
לכל החדשים פה!!!!!

בדקתי ואת צודקת

בטח שלומי השתעל לידו בתקופה שהשיר נכתב... ואם כבר - ביצוע ההופעה בסיבוב של מפלצות התהילה ע-נ-ק

ואם כבר הזכרנו את האלבום הדגול הזה

השאלה שזיכתה אותי בשבעה דיסקים של משינה + הספר בתכניתו של רפי רשף ובנדיבותו של י קוטנר: איזה שירים שרים סולו 1) מייקל בנסון 2) שלומי ברכה יפית, אני בטוח שדיברת על זה פה כשהייתי בשאש. בסדר.

שלמונזה

New member
מה חטאתי ומה פשעתי???

אני לא שומרת הפורום, אין לי בעיה שתרשמו מה שאתם רוצים!!! פעם אחת (אולי) קצת הגמתי בתגובה ועכשיו אני מחוקה לכל החיים??? דווקא אני לא יענה על התשובות (למרות שהיום בדיוק שמעתי לי בהנאה רבה את מפלצות התהילה!!!) יום טוב שיהיה לכם, חולה על כולם פה

קרוע עליך

זה מהפחד... את יודעת את התשובות שאת לא רוצה לענות? ולא התשובה המובנת מאליה עם הקרדיט...

שלמונזה

New member
ת´אמת ש...

כל היום מזממם לי בראש: "לפעמים זה פחד לפעמים ביחד לפעמים זה כמו ללכת אףפעם לא לחזור..." שיר ענק!!!! וכמו שאמרתי שמעתי היום את מפלצות התהילה (היה לי דחף לא ידוע...) ודווקא שמתי לב לאחד השירים שזה לא יובל אבל הזיכרון שלי לא משהו. אם אני אשמע שוב ואףאחד לא יענה, אני ינסה... בכל אופן קרועה עלייך בחזרה רק שאני לא כזו מפחידה כמו שאני נראית (הייתכן???)

sherennn

New member
באיזה שלב הם הוציאו את הספר?

אחרי להתראות נעורים שלום אהבה... או לפני האלבום האחרון? ואם לפני.... אז מתי?

שלמונזה

New member
סתם שאלה

אני לא חושבת שזה מה שהתכוונת, אבל ששוב שמעתי את מפלצות התהילה היום (דיסק גדול, לא?) שמעתי את זה לא יכול להיות ישן וזה לא יובל שר!!! האם שלומי?

למעלה