עוד שאלה...

NasTy GirL

New member
עוד שאלה...../images/Emo108.gif

מצטערת, אבל קפצה לי עוד שאלה...
טוב... לפני כמה זמן ניגנתי על פסנתר את היצירה שוק פרסי. שם המלחין הוא אלברט קטלברי. עכשיו... זו יצירה מאד ארוכה, בערך של 10 דקות-ומאד מסובכת. אבא שלי כל הזמן מבקש שאני אנגן אותה שוב ושוב, ואין לי ראש לזה!!! ניגנתי את זה חצי שנה-זה מספיק לי! בכל מקרה, השאלה שלי היא... יש לכם רעיונות איפה אני יכולה להוריד את היצירה הזו? המון המון המון המון המון המון תודה למי שיימצא את התשופה...
לירי

windyday

New member
גם אני חיפשתי-ומצאתי ../images/Emo13.gif

את יכולה להוריד מהקישור המצורף

NasTy GirL

New member
אוי...../images/Emo3.gif

תודה... אבל את יודעת אולי מאיפה אפשר להוריד את זה עוד? כי הביצוע הזה הוא על אורגן-ואין בו חזרות, ויש גם כמה טעויות בתווים ובנגינה...(פרפקציונלית או לא?). חוצמזה, זה מאבד את כל האפקט ככה כשזה על אורגן-בלי פדל ובלי הצליל של הפסנתר... כי זו יצירה מדהימה-ולא כ"כ מהירה בכלל... טוב, תודה!

windyday

New member
קודם כל אני בן../images/Emo13.gif

ברור לא מצפים מקבצי midi להישמע כמו היצירה המקורית
את היצירה המקורית את מוזמנת לחפש אבל יהיה קשה מאוד למצוא בגלל זכויות יוצרים חשבת להקליט את עצמך פעם אחת ולתת זאת לאביך?

NasTy GirL

New member
כן...../images/Emo108.gif

זה היה רעיון טוב לפני חודש, אבל אני כבר לא מנגנת את היצירה חלק-והוא רוצה שאני אתאמן עליה כל החיים שלי נראה לי! אני שונאת שהוא עושה את זה! מעצבן! הוא ככה כל הזמן, אני מנגנת יצירה שהוא אוהב ואז הוא יושב לי על הראש איתה!! אוח!

למעלה