עוד שאלה שאלתית

Nut420

New member
עוד שאלה שאלתית

אצלי משום מה התרגילים הכי בעייתיים הם עם הבטן, אני מתקשה למצוא איך לעשות כפיפות בטן שיהיו נוחות ויעילות, למשל בשיפוע כשאני מנסה לעשות את הכפיפות בטן בטווח הקטן (Crunches) אני מאד מתקשה, בעוד שבSit-Ups אין לי בעיה, בCrunches רגילים על המזון אני לא מרגיש קושי, ז"א לא יעיל מספיק בשבילי, ניסיתי היום לעשות עם המכשירים האלה המיוחדים לכפיפות בטן כשאני מחזיק את שני הידיים באחיזה יותר קדמית ולא בצדדים, והרגשתי שהשריר יותר פועל מבלי זה, מה אתם אומרים ? זה טוב המכשיר הזה ? יש עוד איזה המלצות ?

Nut420

New member
ועוד משהו

מישהו אולי מכיר מסלול ריצה או סתם מקום טוב לעשות בו ריצות או משהו כזה בפ"ת ?

sowhatt

New member
מה זאת אומרת

שאתה לא מרגיש בקושי? תעשה 40-50 כפיפות בטן עד 30 מעלות, לא עד נגיעה ברגל. אתה תרגיש ... ואם אתה גם ככה לא מרגיש, בחדר כושר יש שם מכשיר לבטן, שאתה יכול להוסיף משקל בו, ולהעלות התנגדות בעצם.

Nut420

New member
אז שמע

קודם כל המומלץ זה לא יותר מ20 כפיפות בסט, אמרו לי שאין צורך יותר מזה. המכשיר שאתה מתכוון אליו זה אולי ספת כפיפות בטן בשיפוע ? אז לא יוצא לי שם עד 30 מעלות, לא יוצא למה, אני יכול שם רק עד הברכיים.

sowhatt

New member
אז ככה

ב20 כפיפות באמת לא תרגיש כלום אלא אם כן תעלה התנגדות, אני לא מתכוון לספת כפיפות בטן בשיפוע, אלא לספה בלי שיפוע, עם מכשיר כזה כמו שאמרת, שאתה מחזיק עם הידיים בצדדים, ובמכשיר הזה אפשר להוסיף משקולות מאחורה, מה שנותן התנגדות. אולי זה יעזור לך. אני מקווה שהבנת לאיזה מכשיר התכוונתי, קצת קשה לי להסביר, אני לא יודע איך קוראים למכשיר..

Nut420

New member
אולי

אתה מתכוון למכשיר כפיפת בטן בישיבה ? עם כן, המליצו לי שלא לעבוד איתו, כי הוא גורם לכאבים בגב. אני התכוונתי לדבר הפשוט שאתה שוכב על הרצפה, שם את הראש שלך על כרית כזאת, ואת הידיים על הדבר ועושה כפיפות בטן, וכעיקרון זה בלי משקולות.

sowhatt

New member
בדיוק כזה מכשיר

רק שהוא כאילו מחובר לספה. "מונח" על ספה, ובקצה האחורי שלו, מאחורה, יש מקום לשים משקולות להתנגדות.

sowhatt

New member
אוקי, תדמיין את המכשיר הזה

שעובדים איתו על הרצפה כמו שהזכרת, תדמיין כזה מכשיר ´מחובר´ לספה. ומאחורי המכשיר יש מקום לשים משקולות כדי להעמיס. אתה מבין פחות או יותר למה אני מתכוון?

Nut420

New member
מבין מבין

אכן רעיון מצוין, רק חבל שאצלי במכון כושר אין את זה

sowhatt

New member
באמת? העיקר שהבנת למה התכוונתי

, האמת שאני לא יודע, אבל אני חושב שהתרגיל עם הוספת משקולות באותה ספה, הוא תרגיל טוב. אצלנו יש ספה אחת כזאת בלי מקום למשקולות, ואז זה סתם לשכב על הספה ולעשות אותו דבר כמו על הרצפה וספה שנייה עם משקולות. נשאל את המומחים =), רמי או אולי, התרגיל טוב?

כן תרגיל טוב

בעיקר כאשר השריר צריך גרוי גדול יותר של התנגדות, בדיוק כמו כל שריר אחר!!!

Nut420

New member
ס´עמק האשכול הזה התבלבל לגמרי

בסופו של דבר לא הבנתי כמעט כלום

אתה צריך התנגדות

תתחיל לבצע את הכפיפות עם משקוליות!!! או כנגד מכשירים, יעודיים לבטן.

Nut420

New member
אילו מכשירים למשל ?

מה עם המכשיר שאת תמונתו שמתי באחת מההודעות באשכול הזה ? זה טוב ?

sowhatt

New member
המכשיר הזה לא טוב יותר מאשר

כפיפות בטן רגילות.... אין בו התנגדות כלשהי.

נכון...

המכשירים שאני מתכוון הם מכונות כוח יש כל מיני חלק טובות וחלק על הפנים. תירשום לי איזה יש לך בחד"כ.

למעלה