עוד שאלה רותי

sharon30v

New member
עוד שאלה רותי../images/Emo92.gif

מעניין אותי לדעת כאשר בן אדם נפטר, אחרי כמה זמן הנשמה מתגלגלת לגוף אחר
יש זמן מוגדר
במה זה תלוי
זה יכול לקחת שנים
ימים
שעות
או שזה לא דבר שידוע
האם כל נשמה ממשיכה להתגלגל
האם יש לזה סוף לגלגולים של נשמה מסויימת
אם כן באיזה מצבים
עוד משהו, איך לומדים לתקשר
האם כל אחד יכול לתקשר
מתי התחלת לתקשר
האם גילית את זה במקרה
אשמח להארות, שרונה

רותי 11

New member
שרונה היקרה ../images/Emo24.gif

הרבה שאלות ואני אענה עליהן אחת אחת לפי הסדר. זמן חזרת נשמה לגוף אחר הוא מאוד אינדבדואלי. וזה די תלוי גם בסיבת המוות. נתחיל דווקא עם המתאבדים, עד גיל 35 הם חוזרים מיידית תוך 12 שעות לגוף. מעבר לכך זה תלוי בעוד מספר דברים - אבל לרוב מתאבדים חוזרים מהר מאוד לגוף. בגדול אין זמן מוגדר, זה תלוי בנשמה עצמה - מתי היא מרגישה מוכנה לחזור והאם היא הבינה את מה שהיא צריכה לעשות כאן. זה בהחלט יכול לקחת שנים למרות שהיום זה קצת שונה ואם חוזרים - אז זה קורה מהר מאוד יחסית. כל נשמה כמעט ממשיכה להתגלגל, כמובן אם היא לא סיימה את מה השיעורים, תקיונים וחוויות שלה. בעקרון אנחנו באים לחוות עד 500 גלגולים בעידן. כרגע אנחנו בסוף עידן ככה שלא נשאר הרבה להתגלגל, כאשר נסיים את מה שצינתי למעלה נפסיק להתגלגל, אבל בעידן הבא זה כבר משהו אחר ושם צורת ההתגלגלות תהיה שונה. ועכשיו לנושא התקשור: לתקשר יש מספר דרכים ללמוד, יש אפשרות בצורה הפרטנית דרך מדיציות, תרגילים וכו'. כמובן שכולנו מתקשרים והתיקשור הכי זמין זה החלומות שלנו והחיבור לאינטואיציה שלנו. כל אחד ללא יוצא מן הכלל יכול לתקשר ואפילו מומלץ שיתקשר, ושאף אחד לא יספר לך שהוא יחיד סגולה - כי זה לא - כולנו יחידי סגולה. אני התחלתי לתקשר לפני בערך 4.5 שנים - תקשור מודע כמובן. אני לא גיליתי את זה במקרה- אני ניסיתי הרבה זמן ולא הצלחתי (האמת שחשבתי שאני לא מתקשרת) אבל מה שכן התאמנתי - והמצחיק הוא שאני עזרתי לאחרים לתקשר והסברתי להם איך כשאני עדיין לא הייתי מתקשרת במודע.

sharon30v

New member
רותי../images/Emo26.gif

אני מקווה שזה בסדר שאני שואלת כלכך הרבה שאלות, זה מאוד מעניין אותי. אשמח לקבל הדרכה ממך איך לתקשר. שרונה

רותי 11

New member
שרונה אין לי בעיה עם שאלות

אני מאוד אוהבת לענות ובהחלט, יש דרכים לנסות לתקשר אגב אני הבאתי כאן מדיטציה איך להתחבר למדריך הרוחני שלנו. תנסי אותה

sharon30v

New member
איפה אוכל למצוא את המדיטציה../images/Emo35.gif

אשמח לקישור, שרונה

sharon30v

New member
ראיתי שאת עורכת קורס לתקשור../images/Emo26.gif

היכן זה מתקיים ומה עלותו
שרונה

רותי 11

New member
שרונה - אני פותחת קורס

ממש בקרוב והיום התכוונתי לתת תזכורת לגבי הקורס אני גרה במרכז, והעלות של הקורס היא 900 ש"ח ל - 10 מפגשים עוד פרטים בהודעה נפרדת

sharon30v

New member
../images/Emo4.gif אני מהצפון../images/Emo26.gif

אולי אוכל להתארגן עם עוד חברה, השאלה באיזה ימים ובאיזה שעות

למעלה