עוד שאלה קטנה

עוד שאלה קטנה

בזמן האחרון אני לא מעודכן כל כך בעניינים מישהו פה יודע מתי יוצא סוף סוף הדיסק החדש??? שדרך אגב באחת ההופעות האחרונות הוא הבטיח שהוא יוצא לפנסיה אחריו...

חס וחלילה פנסיה

אל תגיד את זה אפילו לא בצחוק! בקשר לדיסק, סינגל ראשון אמור לצאת בעוד חודש וחצי בערך, הDVD עוד חודש, והדיסק בפסח (אם שלמה לא יחליט לגנוז אותו בדרך)

אהבתיה

New member
חלילה וחסה!

מה פתאום פנסיה?! עוד מעט דיסק חדש,DVD,הופעות ! שום פנסיה!

בלאגנים

יהיה שמח. גם אם הוא ירצה, הוא לא יכול. אני כתבתי לו מכתב איום שאם הוא יצא לפנסיה, אין לו מה לדבר איתי יותר..... אין סיכוי שהוא יפרוש.

אהבתיה

New member
זהו,אין סיכוי!

אם אמרת לו שאת לא תדברי איתו אין סיכוי שהוא פורש! אין מצב!!!

קודם כל תודה רבה לך דליה

תאמיני לי שאני בוכה שאני חושב שהוא התכוון ברצינות לזה אבל הוא בהחלט אמר את זה באחת מהופעותיו ובתור בן אדם דתי אני מתפלל כל יום שהוא לא יגנוז את הדיסק החדש כי השירים שלו באמת רק נותנים כח להמשיך הלאה בחיים המטורפים האלו... נ.ב. ברגע שיוצא ה DVD אני רץ קודם כל לקנות מכשיר DVD רק בשביל זה!!!

תשמע מותק

שלמה אמר פעם בעצמו וזה ציטוט:"אני אמרתי את זה באמת. אני יודע? אני לא אחראי לכל מה שאני אומר". שלמה לידיעתך עולה לבמה כשהוא אחרי 7-8 בירות מסטול לגמרי. כך שתיקח את מה שהוא אומר בערבון מוגבל...

זה ידוע שהוא עולה אחרי כמה בירות

אבל נראה לי שההופעה שהוא הכי הגזים בה עם הבירות זאת ההופעה שהייתה בפארק הירקון שנה שעברה, ההופעה של נטויז´ן...

דליה, את ממש בקשר איתו?

תאמיני לי שמרוב שאני מעריץ אותו אני לא יודע מה אני כבר יכול לדבר איתו מרוב התרגשות... בתוכנית האחרונה שהוא התארח אצל יאיר לפיד אני הייתי שם ויכלו לסדר לי פגישה איתו מאחורי הקלעים, אבל ממש פחדתי שלא יהיה לי מה לומר לו אז ויתרתי...

בטח!!!

בלילה אנחנו מתקשרים בטלפטיה
אתה יודע איזה חרמן הוא נהיה בלילה. אני לא יכולה לשלוט עליו....... איזה דברים הוא מעביר לי.

אהבתיה

New member
רוני פושעת קטנה !

ומה עם לסדר משהו לי? אל תשכחי
אה? בעצם למה? שיהיה ילד משלמה.....איזה חלום !

אהבתיה

New member
אמא....איזה חתיך.....איזה שפתיים!

רוני מה את עושה ? ככה להתעלל בי עם תמונה כזו מדהימה????

לצערי הרב במה שאת שלחת אין תמונה

שלחי שוב ודרך אגב אף אחד לא ניסה להיות בליגה שלך אני כתבתי מעל התמונה שבטח כולם מכירים אותה כבר... אבל אני עובד על תמונות שיעלו פה בקרוב מתוך ההופעה שלו בצוותא שנה שעברה!!!!!

למעלה