עוד שאלה קטנה..

keren888

New member
עוד שאלה קטנה..

איך הייתם מגיבים...כש...: החבר שלכם אומר לכם..קודם כל זה החברים שלי...אני איתם כבר הרבה זמן(14 שנה ליתר דיוק) ועשיתי את זה בעבר וניפגעתי..ואני לא נוטש אותם שוב.. ימי חמישי זה היום שבו אני יוצא עם החברים שלי..נ-ק-ו-ד-ה!!! בקיצור הוא אומר שעדיפות ראשונה אילו החברים שלו.. הייתם מקבלים את זה?? ואני רוצה דיווק בתשובות..(שימו לב יש שני דברים כאן..1.יום חמישי שלהם 2.הם בעדיפות ראשונה איפה זה שם אותנו(הבנות))

HyPeR SoNiC

New member
לגיטימי...

הם היו שם לפנייך והם יהיו שם אחרייך, אז אין סיבה לעזוב אותם בשביל בחורה.... וכנראה שיש להם יום קבוע כל שבוע (חמישי לצורך העניין) שבו הם מקיימים מפגש... ומי את שתקחי את זה ממנו? תאכל'ס... תחשבי על זה... מי את שתבואי ותנתקי אותו מהחברים שלו? מי את שתשימי את עצמך מעליהם?

keren888

New member
חחחח

אני סתם שאלתי.. אבל אנ אקח את זה כתשובה לשאלה ולא אקח את זה אישית...תודה בכל מקרה...

HyPeR SoNiC

New member
ממש לא התכוונתי....

שתקחי את זה אישית.... סתם באתי לתת לך קצת חומר למחשבה

keren888

New member
תגובה:

אני אמרתי איפה אני נמצאת בכל הסיפור??? כי לידיעתך.. אני תמכתי בזה שיצא איתם חמישי כי זה קבוע אצלהם וחוץ למה לא להשתחרר קצת... בכיף.. אבל בסדר.. קיבלתי... ולגבי הדבר הראשון הוא צודק שהם מעל הכל... אבל זה מעצבן..מציק לי.. שלא יגיד לי את זה..

HyPeR SoNiC

New member
איפה באמת את נמצאת בכל הסיפור???

דווקא מעניין לדעת... אם בכלל.... ולגבי זה שהוא אומר את זה.... תאכל'ס נכון.... מעצבן... הוא יכול באותה מידה להגיד "לא מאמי, אני לא פנוי היום, אני עם החבר'ה... כן, חמישי זה היום הקבוע שלנו"... או משהו כזה... אבל לפחות הוא מראה לה למה לצפות... בצורה מעצבנת שכזאת...

pain is MY love

New member
הכי טוב

עדיף לו להיות עם החברים שלו ולדעת שאת תומכת בזה מאשר שתעשי לו קונצים והוא יתחיל להרגיש שאת חונקת אותו...

liontamer

New member
לגיטימי לגמרי

ואם את גם רוצה להצטרף, ואת מסתדרת עם החברים שלו והם מעריכים אותך וכייף לכם ביחד, אין סיבה שלא יהיה ניתן לשלב... לאון מפרגן לגוצ'ה

TheWhiteTigris

New member
בהחלט.

אם יש משהו שאני עושה קבוע אם חברים (ולא משנה אם זה יום או פעילות או לא יודע מה), אני אמשיך לעשות אותו, בלי שום קשר לחברה, ואני לא ממש אקשיב לתלונותיה בנידון (דברים אחרים - סבבה. זה - לא).

למעלה