עוד שאלה קטנה

חיפושיט

New member
עוד שאלה קטנה

אחרי שעשיתי כל מה שהוצע לי לפני כמה ימים בפורום עדיין קיימת הבעייה שהוירוס נימדה נצמד למחשב... אין דרך למנוע ממנו גישה למחשב?... כי למחוק כל הזמן לא ממש נוח ומנקה הנימדה של סינימטק אפילו לא מזהה אותו יש בכלל אפשרות כזאת?...

חיפושיט

New member
לצערי לא...

נימדה מסרב להעלם.... בקישור הראשון ההוראות היו עוזרות אבל חלק ממה שנכתב שם לא הייה לי במחשב <זאת אומרת שהאפשרות שהוירוס הייה שם לא אפשרית> ניסיתי להוריד אנטי וירוס מהקישור השני אבל אני יושבת תחת רשת וככה לא היו אנטיוירוסים מתאימים שם....

philips

New member
משהו כאן חשוד..

הפתרונות שנתנו לך הם דפינטיביים... מה בדיוק את עושה כדי שנורטון יקפיץ את האזהרה הזו.. זכרת למחוק את הקבצים שהם ב QUARNTINE? זכרת למחוק את ההודעות בתיבת הדואר זכרת להפעיל את FIXNIMDA.. זה כולה תוכנת מחשב שיש נגדה הרבה הגנות...לא יכול להיות שזה שורד אלא אם השארת לו פינה פתוחה.. בדקת גם את קבצי ה HTML במחשב שלך? הוא מוסיף את עצמו אליהם...

חיפושיט

New member
זאת גם תעלומה לגבי

יש לי שלוש תוכנות נגד נימדה, את נורטון <שכל הקוורנטיד מחוקים> אני לא עושה כלום שנורטון מקפיץ, רק מתחברת לאינטרנט... ולא משנה שגם אם אין לי שום דבר בסקריפטים, דקהה אחרי שהתחברתי או נכנסתי לאי סי קיו מופיעים לי חמישה ששה פיילים לא מוכרים

qazqaz

New member
בדקי את האתרים שאת נכנסת אליהם

אינני ידען גדול, אך מניסיון של חבר שנדבק (והבריא...), וגם הוא נדבק תוך דקות אחרי שפירמט וגלש באינטרנט, הבעיה עלולה להיות באתרים ספציפים שאת גולשת אליהם, ומכיון שהם נגועים - גם את נדבקת שוב. למיטב ידיעתי, נימדה אינו שוכן-ביוס, ומכאן שפירמוט מלא + FDISK /MBR אמורים לפתור את הבעיה.

רן כהן2

New member
מה שאני יכול להציע הוא...

אני לא מכיר את הוירוס באופן אישי אבל אם את בטוחה שזה הוירוס שיש לך לכי לאתרים הבאים, יש שם הרבה מידע על הוירוס, ואיך להסיר אותו, לפי מה שהספקתי לראות יש שם גם כללים לגבי איך להפעיל את הכלי, נסי לקרוא... ואם תמצאי את הפיתרון אני ישמח לשמוע...

חיפושיט

New member
תודה ....

נראה לי שאני עומדת מול פרמוט *שוב...* אנסה בכל זאת לבדוק את האתרים...

רן כהן2

New member
דרך אגב, יש תמיכה טלפונית בישראל

אני יודע שיש להם תמיכה טלפונית בישראל, אני חושב אבל שזה רק לאלה שיש להם את הגירסה המקורית וקנו אותה עד לפני שנה, בכל מקרה... זה יכול לעזור אם יש לך מישהו עם גירסה המקורית של התוכנה או אם אתה מוכנה להוציא קצת כסף (אני לא יודע כמה) על תמיכה טלפונית... נב: הוירוס שיש לך כרגע הוא הוירוס "הכי חם בשוק" הוא מופיע על העמוד הראשון של האתר http://www.sarc.com לדעתי בדפים שהזכרתי תמצאי את התשובה...

philips

New member
האם פירמטת הכל

או רק את ה PARTITION של ה SYSTEM... הוירוס מתקין את עצמו בהמון המון קבצים (שיכולים להיות בכוננים אחרים) לגבי הידבקות בעת התחלת גלישה... הייתי בודק בכיוון של אתרים נגועי ותוכנת IE ללא PATCH... וגם בכיוון של TEMPORARY INTERNET FILES.. מה עוד פועל אוטומטית אצלך על המחשב... אולי קבצי ICQ נדבקו. בטלי את כל מה שרץ אוטומטית / נקי את ה TEMP והכל ונסי מחדש אחרי שמחקת את כל מה שב QUARNTINE... בעיקרון..יש לך 2000 ADV SERVER בבית? או בעבודה??? האם מותקן עליו IIS פעיל?

noam01234

New member
נימדה בחלונות 2000

לא מספיק להוריד את הוירוס, צריך גם להתגונן. 1. תעדכני את האנטי וירוס שלך. 2. תעדכני את מערכת ההפעלה שלך (SP2)

חיפושיט

New member
מממ

תודה על העזרה, אתם בערך הסיכוי היחיד שלי לפני פורמט... אגב אני יושבת תחת שרת בבית למקרה שתהיתם ערב טוב

antidot

New member
עוד טיפ קטן

SP2 לא מספיק פה. הוירוס מנצל חור בINDEXINS SERVICE שהתגלה אחרי יציאה של SP2. את צריכה את הHOTFIX המתאים מהאתר של מייקרוסופט. כיוון שאת תחת WINDOWS 2000 SERVER אני מציע לך מתוך IE ללכת ל tools->Windows Update ולהוריד משם את כל העידכונים הקריטיים. בלי זה IIS ימשיך להפיץ את הוירוס גם אחרי FIXNIMDA . אפשר לאבחן את התופעה ע"י הליכה לתיקיה c:\inetpub\Scripts ובדיקה אם יש שם קבצים ללא סיומת או עם סיומת TMP . אם מצאת, אז הפתרון היחיד הוא HOTFIX Antid0t

למעלה