עוד שאלה על 7 גביעים.

עוד שאלה על 7 גביעים.

שלום הילה בסגול, ברכות לקבלת ניהול הפורום. יופי של פורום הצלחת להעלות פה.
ולשאלה: שאלתי מה יעזור לי להצליח בפרוייקט חדש וקיבלתי לפי הסדר: 8 גביעים, 7 גביעים, הירח. שאלתי מה עלול לקלקל ולהפריע, וקיבלתי: אס החרבות, התלוי. מאוד מוזר, לא? הייתי מצפה שיהיה בדיוק ההיפך... זה נראה כאילו היגיון ומחשבה יפריעו ויעזרו דווקא דימיון ואשליות. איך אפשר לפרש? במיוחד את השאלה של: מה יעזור. איך 8 גביעים, 7 גביעים והירח יכולים לעזור, ועוד כשהם באים ביחד?

sharon30s

New member
מנסה לעזור...

סתם אינטואיציה שלי שעובדת, אני לא יודעת אם נכון או לא... יכול להיות שיש הרבה רעיונות שונים ומשונים לגבי הפרוייקט הנ"ל? נראה שיש לך רצון לנשוט אותו כרגע מאיזו סיבה, אבל לדעתי הקלפים מייעצים לך ללכת עם האינטואיציה שלך לגבי איזה רעיון יתאים לך לפרוייקט זה ולעלות איתו על הגל. מה עלול לקללק? אולי יותר מדיי מחשות והיסוסים לגבי ניהול הפרוייקט וויתורים גדולים מדיי. לי נראה שפשוט צריך ללכת עם ההרגשה האישית שלך וללכת עם זה עד הסוף! בלי היסוסים, בלי הרבה מחשבות ולא לוותר על הכיוון שבחרת בו. ממש ניחוש פרוע שרון

הי נוסעת

אז ככה: עלייך לשים את העבר מאחור, מה שהיה היה. לא להשאר עם דעות קדומות על אנשים (8 גביעים). עם זאת אין לך מה לפתח יותר מדי ציפיות כי בינתיים לא ברור לאן תוליך אותך דרכך. היי זהירה בחלומותייך והשתדלי להתמקד על כמה שפחות נושאים (7 גביעים). הירח מוכיח שלא יהיה לך קל, אך באמצעות אינטואיציה וניצול כישורייך האומנותיים תוכלי להתקדם הלאה. איזרי אומץ לקראת המשימה (הירח). בהצלחה מתוקה, ואל תשכחי לעדכן!

נסיון לפירוש

אם את הולכת באופן מלא על פי ההגיון והמחשבה, זו יכולה להיות טעות, כי אולי את רואה את הדברים בהגיון הפוך מהאחרים. לעומת זאת, יש ירח גם בקלף 8 הגביעים (אצל וויט): מה שיכול להוליך אותך זה אינטואיציה, דמיון, יכולת לראות פתרונות שכעת הם לא ממשיים בלי להיסגר על דרך אחת כי "כך הדרך הרגילה לעשות". זה אומר לנטוש את המבנים הישנים והמקובעים של "נדבך אחר נדבך" וללכת בדרך האינטואיציה והתחושות, גם אם כעת לא ברור לאן היא מוליכה. או במלים אחרות: אולי כדאי שתעבדי מתוך נקודות העוצמה האינטואיטיבית שלך, ולא בנסיון לחשוב על פי ההגיון המקובל. בהצלחה

תודה לכל המפרשים.

בקשר לחפיסה: בד"כ אני פורסת בחפיסה של קראולי (אין לי את הריידר-וייט), אבל בזמן האחרון התחלתי להשתמש קצת ב- GOLDEN DAWWN של וונג, אני מוצאת שזו חפיסה נוחה לשימוש כאשר אני רוצה תשובות פשוטות וברורות. ושלא ישתמע מכך שאי אפשר לקבל תשובות מדהימות מהחפיסה הזו. לפני מס' שבועות קיבלתי תשובה מאלפת מהחפיסה הזו, בפריסה קצרה של 4 קלפים, כאשר כל המסר כולו היה בקלף הסיכום. בכל אופן, זה אומר שאין ירח בקלף 8 גביעים. לגבי ה- "להיסגר על דרך אחת כי 'כך הדרך הרגילה לעשות'. זה אומר לנטוש את המבנים הישנים והמקובעים של 'נדבך אחר נדבך' ": התבקשתי לקחת על עצמי משימה שמעולם לא עשיתי כמוה, אין לי ידע מקצועי בה, ולא לימודים בתחום. כך שאהיה חייבת להסתמך על אינטואיציה. אבל מאוד מוזר (ולא נוח) שיצאו קלפים של 7 גביעים ו- 8 גביעים כתשובה לשאלה "מה יעזור לי".

למעלה