עוד שאלה על שבדיה

godamnalona

New member
עוד שאלה על שבדיה

שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לקחת את הפלאפון שלי הישראלי לשבדיה (נוסעת לגור שם). יש לי נוקיה מסלקום, ויש לי סימ-כארד שבדי, וחשבתי אולי יש אפשרות לנתק את החשבון שלי בארץ ולהשתמש איתו בשבדיה.. מישהו יודע אם זה אפשרי במקרה ? הבנתי שאולי אני אצטרך לפרוץ את הפלאםון בשביל זה ? או שעדיף כבר לקנות פלאפון משומש בשבדיה בלי כל הסיבוכים ? תודה

dudy1979

New member
את לא צריכה לנתק את החשבון שלך בארץ

את פשוט צריכה 'לפרוץ' את הסלולרי שלך (שיהיה אפשר לשים בו כל סים), את יכולה לבקש את הקוד מסלקום (סביר להניח שתצטרכי לשלם בשביל זה, בזמנו אני שלמתי 90 ש"ח לאורנג'). את צריכה להכניס את הקוד רק פעם אחת, בפעם הראשונה שאת שמה את הסים השבדי, וזהו, לא כזה מסובך. ואז את יכולה להשתמש בסלולרי שאת רגילה אליו בשבדיה (ואפילו עם ממשק בעברית...)

אם המכשיר שלך תומך

אירופה או ארה"ב את יכולה ללכת לסלקום ויפתחו לך את המכשיר לשימוש בסים מקומי של חו"ל תמורת 70 ש"ח.

godamnalona

New member
סליחה מראש על הקליטה האיטית

אז קודם כל אני פורצת את המכשיר, אחכ מבקשת מסלקום את הקוד (ולמה בדיוק אני אומרת להם שאני צריכה אותו), מכניסה סיס שבדי עם הקוד ובזה נגמר הסיפור ? ואז אני מפסיקה את המסלול שלי בסלקום או לגמרי מתנתקת-את החלק הזה לא קלטתי, כי הרי הסים השבדי מתפקד כמו טוקמן - קניתי מס, שיחות מסוים אז אני בעצם לא מתחברת לשום חברה.. תודה על הסבלנות

gesus

New member
זה סדר הדברים

את הולכת עם המכשיר לסלקום או שאת מתקשרת לשירות הלקוחות שלהם ושם יסבירו לך איך מכניסים את קוד הפתיחה של המכשיר שיאפשר לך להשתמש במכשיר עם כל סים-קארד שתרצי. ברגע שהמכשיר פרוץ/פתוח את פשוט מחליפה את הסים הישראלי של סלקום עם השבדי. כדי להטעין את הסים השבדי עם זמן אויר את קונה בסופרמרקט סוג של קופון (תבקשי מהקופאית, היא כבר תבין מה את צריכה). אחרי שתשלמי תקבלי קבלה עליה יש מספר טלפון וקוד שאליו את מתקשרת יחד עם הקוד שמאשר את ההטענה של המכשיר בזמן אויר. אפרופו שבדיה, את מוזמנת לפורום תרבויות סקנדינביה.

dudy1979

New member
ומבחינה טכנית

את הקוד יש להקיש פעם אחת בפעם הראשונה ששמים סים 'זר' (לווא דווקא שבדי) במכשיר.

godamnalona

New member
תודה המון

תודה רבה רבה - מסתבר שאני יותר טוכנובופית מהמצופה..
התקשרתי לסלקום, והם אמרו בדיוק מה שאמרת ואפילו יותר זול משחשבתי - 75 ש"ח. בקשר לסים השבדי - כבר יש לי אחד שרכשתי לפני חודשיים בשבדיה . תודה רבה על המידע המפורט

למעלה