עוד שאלה/ סקר...

bitbit17

New member
עוד שאלה/ סקר...

אממ.. או קיי יש לי שני דיסקים של אביב: ירח מלא ו"אור הירח". איזה דיסק הבא שלו אתם ממליצים לי לקנות? (כמובן שבסופו של דבר אני מקווה לקנות את כולם, אבל בינתיים).

גן כתום

New member
לילות לבנים

bitbit17

New member
...

חלולים לא אמור להיות האלבום הכי גרוע שלו? (ככה שמעתי)

yellow cheese

New member
כדאי קודם כל לקנות את ממנטו מורי...

דיסק מדהים
ואחר כך לרוץץץץץ לחנות דיסקים ולקנות את אביב גפן שלוש
שני הדיסקים הכי טובים שלו לדעתי..

שירלי צודקת ...

בינתיים ממנטו מורי הוא האהוב עליי ... חחחחחחח אולי זה בגלל שאני חורשת עליו 10 פעמים ביום ועדיין לא נמאס לי ...
אח"כ באמת כדאי לך לקנות את אביב גפן 3 או עכשיו מעונן או לילות לבנים שלושתם אמ... ארבעתם הכי אהובים עליי בינתיים ...

לדעתי...

לדעתי באמת תקנה את "ממנטו מורי". אבל אחר-כך רוץ!! לקנות את חלולים...דיסק מהמם. יומן מסע הוא הכי גרוע. חלולים זה דיסק ח-ז-ק-! הסגנון אומנם נשמע יותר רוקיסטי וקשוח לחלק מהמעריצים אבל לדעתי הוא חייב להוציא עוד אחד כזה ובקרוב- דיסק פיצוץ! גם מבחינת לחנים וגם מבחינה מילולית. גם "עכשיו מעונן" "אביב 3" ו-"המכתב" אני נורא אוהבת... יומן מסע הכי גרוע בפירוש. תהנה...

ליאורנ

New member
לפי דעתי........

עכשיו מעונן הכי טוב ואתם אומרים שיומן מסע זה דיסק דפוק - אל תשכחו שלפחות לפי דעתי יש שם את אחד השירים הכי יפים והכי עצובים של אביב - מגיע לך יותר - גם אביב אמר שזה בעיניו שיר יותר עצוב מבוכה על הקבר חוץ מזה יש שם גם את אקדחים שלופים - יומן ססע - עורי עור[שלפי דעתי זה אחד השירים הכי טובים שלו] והסתכלו לשמיים אז לפי דעתי יומן מסע זה דיסק טוב אבל הכי טוב זה עכשיו מעונן

bitbit17

New member
בשביל הידע הכללי: אני בחורה...

אבל תודה בכל אופן על ההמלצות...

למעלה