עוד שאלה מעניינת...

עוד שאלה מעניינת...

בפעם הקודמת ששאלתי כמה שאלות בקשר לשודדי הקרייבים שלוש.. בהחלט קיבלתי תשובות מספקות. אז החלטתי לשאול עוד שאלה שעלתה במוחי בזמן ששוב עברתי על תמונותיו של ג'וני המושלם במחשב שלי. אז ככה, אחרי שיצא הסרט הראשון בטרילוגיה (או לא טרילוגיה) של שודדי הקרייבים והחל כל הבלאגן ההיסטרי של הסרטים, חברה בפורום, שאני לא זוכרת את שמה כרגע, שלחה לי תמונה של שודדי הקרייבים, היא אמרה לי שהתמונה הזו לקוחה משודדי הקרייבים שלוש, בעצם זה השער של הסרט השלישי. הזמן חלף והגיע הסרט השני ואחריו השלישי, ולהפתעתי השם של הסרט השלישי לא היה תואם את השם שהיה כתוב אצלי בתור "הסרט השלישי של שודדי הקרייבים". אז אני מעלה את התמונה ומקווה שלכן יהיו פתרונות מאיפה הגיעה התמונה הזו. תודה רבה!

LizStar

New member
שאלה ממש מעניינת!

רק שאין לי תשובה עליה
ממ באמת מוזר..אולי ככה רצו לקרוא לתיבה של איש מת? או לראשון?
וואי אינלי מודג

Sahar 11

New member
יכול להיות

שסתם מישהו ערך את התמונה והיא לא אמיתית

LoveDepp

New member
לי נראה שזה מפוברק..

מישהו סתם חיבר תמונות עשה אפקטים ואמר שזוהי תמונת הפוסטר של שה"ק 3

שרון710

New member
../images/Emo45.gif

לא נראה לי הם היו מוציאים פוסטר של הסרט השלישי לפני שיצא בכלל הראשון..

אני לא חושבת שזה מפוברק..

השער הזה לא יצא לפני הסרט הראשון.. הוא יצא כמה חודשיים אחרי הסרט הראשון וחוץ מזה שאם תסתכלו טוב.. תיראו שאחד השחקנים הראשים שכתובים שם הוא קית ריצרדס, ואף אחד לא ידע שהוא הולך לשחק בסרט השלישי, רק כמה חודשים לפני שיצא הסרט השלישי. אז הדבר הזה אמיתי, השאלה היא מזה? אולי באמת רצו לקרוא לסרט השלישי ככה... למרות שאין שום קשר בין הסרט לבין הכותרת.

LoveDepp

New member
אז יכול להיות שזו סקיצה שהתפרסמה

עוד לפני שהתסריט היה שלם אבל כבר עשו את ליהוק השחקנים שביניהם קית' ריצ'ארדס

tali44

New member
אממ...

נראה לי שסתם שמו תתמונה וערכו את זה כמו שאמרו. ובקשר לקית ריצ'רדס, עוד מהסרט הראשון או משהוא ניסו לשכנע אותו לבוא לשחק בסרט אבל הוא אמר שהוא לא שחקן ויש לו סיבובי הופעות ולבסוף לשלישי הוא הצטרף. ובכלל לא רצו לעשות לסרט המשך רק לאחר מכן שאלו את ג'וני והשחקנים אם הם רוצים עוד סרט והכל (וזו הסיבה שלקחו 3 שנים עד לצאת הסרט השני.) ככה נראה לי....

SHaNINuSH55

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי זה מפוברק! זה לא כ"כ קשה לעשות את זה בעזרת תוכנות.. גם שימו לב שזה שונה מהפירסום שהם בד"כ עושים.. שיש תמונות באמצע של הראשיים.. ולא חצי תמונה של ג'וני. וזה נכון גם שרצו שקית ריצ'רדס ישחק בסרט ממזמן.. זה לא רעיון שבא להם פתאום בסרט השלישי! [הוא פשוט השתכנע רק בשלישי..חחח] וננייחחח... שזה אמיתי לדעתי אם כבר זה יותר מתאים לסרט השני..כאילו הכותרת שנתנו לזה. אבל שוב- לדעתי זה מפוברק!

לי זה נראה כמו חתיכת זיוף...=] ../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

לא הגיוני שיפרסמו את הפרסומת של הסרט השלישי לפני שיצא הסרט השני בסדרה...=]

miss depp

New member
מסכימה

זה אכן זיוף..התמונות לקוחות מהסרט הראשון -פשוט עשו SCREEN CAPTURE התמונה של ג'ק -היא מהחלק שהוא יושב עם גיבס בטורטוגה והם מדברים על וויל . הפנינה השחורה שברקע-היא מהחלק שבו כל אנשי הצוות של הפנינה השחורה נכנסים למערה עם כל האוצרות שלהם ..רואים בהתחלה את הספינה בחוץ. ובקשר לקית' ריצ'ארדס כמו שכבר אמרו פה .כשעלה הרעיון לעשות עוד 2 סרטי המשך ..גו'ני הציע לקית' (שראה את החלק הראשון ואהב אותו ונעזוב את העובדה שגו'ני הרי ביסס את הדמות של ג'ק ספארו על קית') להשתתף בסרט ..בתור אבא שלו אבל קית' טען שהוא לא יודע לשחק ושהוא גם לא יכול בגלל שיש לו הופעות .. אבל בסוף גו'ני הצליח ואנחנו שמחים על כך :))

למעלה