עוד שאלה מעניינת...!

taliban2

New member
עוד שאלה מעניינת...!

בהמשך לסקר הענייני של רון אני מציג כאן שאלה מעניינת נוספת: עם איזה זמר הכי הייתם רוצים לשמוע את עמיר עושה דואט?? (כל זמר בעולם! אפילו דברים שלא יקרו בחיים) אני באופן אישי הייתי נורא רוצה לשמוע דואט עם שלומי שבת שייצור שילוב של שני זמרים עם קול נורא דומיננטי... ובמובן הניגודי של העניין הייתי רוצה לשמוע דואט שלו ושל נינט...זה היה יכול להיות מעניין!

הבחירה שלי....../images/Emo13.gif

נורא הייתי רוצה לשמוע שילוב של עמיר ו...............אביב גפן - הכי ניגוד שיש - אבל נשמע מאוד מעניין ושילוב קצת פחות "מפחיד" אבל גם אמור להיות לטעמי די "קטלני" - עמיר ומוש בן ארי

רון98

New member
מירי מסיקה

אבל אני לא יודע אם הוא מרשה לעצמו מבחינה דתית לשיר עם נשים. אז פבלו רוזנברג (מה הקשר?).

הזמר שהכי הייתי רוצה לשמוע אותו שר

ללא ספק בועז שרעבי,זה יכול להיות שילוב מדהים,וגם ברי סחרוף ועמיר יכולים להוציא תוצאה מעולה

פזית 1

New member
כל הכבוד על היוזמות המבורכות...

אבל למה שאלות קשות???
הייתי רוצה לשמוע את עמיר עם מירי מסיקה... וההזוי מבחינתי עמיר עם אריק ברמן...

metalyca1

New member
אולי ישראל פרנס? מכירים?

ב"ה יתברך אני היתי רוצה לשמוע אותו עם ישראל פרנס זה יכול להיות מעניין .... מיטל

היה נחמד...

לשמוע את עמיר עם מוש בן ארי ואם כבר אז גם עם מוש(יקו) חפץ...
אני חושב שאם עמיר יבקש אז הוא לא יתנגד מה דעתכם/ן?

ועכשיו ברצינות,

הנה רשימת הזמרים שיתאימו לדעתי לשיר עם עמיר: בעז שרעבי, יהודה מסס, ליאור אלמליח, יהודה סעדו, שלומי שבת, גוסטו ואהוד בנאי. שילובים מוזרים אך מעניינים: שלמה ארצי, אברהם פריד, שוטי הנבואה ומוש בן ארי.

גרציה פ

New member
באיזה בנאי? חמולה לא קטנה הם../images/Emo57.gif

אם כבר בנאי, אז מאיר בנאי, כי אותו אני אוהבת לשומע לעיתים... ולי הוא נראה הכי מתאים...

A m i r D

New member
הבחירה שלי

זמר ישראלי שהייתי רוצה לשמוע משתף פעולה עם עמיר זה אריק איינשטיין. עמיר אמר כמה פעמים שהוא מעריץ את אריק איינשטיין והאזין לו כשגדל. ברמה הבינלאומית הייתי רוצה לשמוע את עמיר משתף פעולה עם מרסדס סוסה . הזמרת הארגנטינאית הזו שרה עם כל כך הרבה נשמה וכאב שהשילוב עם עמיר נראה לי טבעי.

גרציה פ

New member
וואלה גם אני היתי רוצה לשמוע...

אותם ביחד, זה יכול להיות פיצוץ!!! סעדו כל כך אוהב את עמיר, שזה לא להאמין!!

למעלה