עוד שאלה ממני

אחחח פוזי,פוזי,פוזי..

אתחיל מהסוף..!! אני לא לובש חליפות בכלל..!!! אני מעדיף ג'ינס וטי שירט.. זה בקשר לשאלה מה הייתי בוחר..!!!
שנית,אם אתה חושב ש"האדרת" שלך היתה יותר נעימה לאוזן זכותך..!! אני חושב ,שהעברתי את הדברים במלוא הכבוד הראוי..!! ואגב,אני חושב שבעניין להציג "אדרת" אין לך כ"כ במה להתהדר..!!!

pozpaz

New member
כתמים אדומים זה משה שאני עוד לא נתקלתי בו..

והלואי והייתי יכול להגיד לך שאכן מדובר בתופעה הקשורה בנגיף... או לא!.. אבל כמו שחבריי ציינו בפניך - רופא!! ככל שיעבור זמן ותכיר את הנגיף יותרטוב...ותהיה קשוב לגופך.. אתה בסופו של תהליך, תדע מתי זה קשור ומתי זה לא.. כל עוד אתה בהתחלה ו/או לא סגור על עצמך לדעת אם זה קשור בנגיף או לא - רופא!! בכל מקרה, שלא כהרגלי עבר, אתה חייב לסגל לעצמך משמעת בריאות מעכשיו! זה לא אומר שצריך אישפוז או כל מיני סרטים בוליוודים כאלה ואחים.. אבל זה אומר שאתה חייב ללכת עם יד על הלב ולהיות קשוב למצב הבריאותי שלך - אסור לך לזלזל!! לגבי רופא עור... תלוי באיזו קופה אתה רשום.. ואם הם עדכנו את עניין נשאותך במחשבים. אצלי לדוגמא, לא מעודכן.. מצד שני לך תדע.. בהצלחה, בריאות שלמה.. ותעדכו אותנו לגבי הממצאים - אני אשמח לדעת ממה נובעים הכתמים האלו ואם אכן יש קשר לנגיף..

NH15

New member
כתמים

לי גם היו כתמים (לא ממש אדומים) ואחד נחמד באמצע הפנים כשמערכת החיסון התחזקה- הם נעלמו אני מאוד ממליץ למי שמערכת החיסון שלו חלשה- להתחזק בעזרת רפואה משלימה המון בריאות לכולנו
lololo7 שלחתי לך משהו בפרטי

למעלה