עוד שאלה להיום!

לירונוס

New member
עוד שאלה להיום!

איזו קבוצה בישראל ובאן-בי-איי אתם אוהדים? תראו, בישראל אני אוהד את מכבי ת"א כמובן, מילדות, אבל באן-בי-איי זה השתנה בגלל שג´ורדן, פיפן, רודמן, הארפר ושות´ עברו הלאה, בגלל זה התחלתי לאהוד את טורונטו ראפטורס! אז ככה, מ-2000 ואילך אני אוהד את טורונטו ראפטורס ומכבי ת"א. לפני 2000, שיקאגו בולס ומכבי ת"א. ב-NBA עוד אני גם אוהב עוד את וושינגטון, מינסוטה, ועדיין את שיקאגו... מחבב מאוד גם את לוס אנג´לס קליפרס ואת אורלנדו מג´יק...

לירונוס

New member
תגובה כללית

תראו, בגלל שאני צעיר (בן 17 עוד 3 ימים) והתחלתי לשחק כדורסל רק אחרי גמר גביע אירופה 2000 (שכן... ראיתי בשידור חי...) אז אין הרבה משחקים שראיתי בשידור ישיר, ביחוד לא של ה-NBA, אבל בנוגע ל-NBA ולהיסטוריה שלו אני די בקיא בנושא!

אצלי זה פשוט

אני אוהד את הדטרויט פיסטונס. אני אוהב את פיסטונס דטרויט. אני מחבב את דטרויט. ומאוד מסמפט את הפיסטונס. אה,כן, גם את וינס קרטר.

capsl0ck

New member
הנה שלי

בארץ: מכבי, וגם יש סימפטיה לגליל. בNBA : סקרמנטו (לפני שהם התחילו להיות טובים, מאס שג´ייסון המשוגע הגיע לשם, והם התחילו לשחק את הכדורסל הכי יפה והכי שמח בליגה, אז התחלתי לאהוד אותם). הם משחקים פשוט מדהים. יש לי גם סימפטיה מסוימת לקליפרס, ושנאה מאוד לא מסוימת ללייקרס...

יוסי®

New member
אצלי הסיפור די פשוט

ב-NBA - בוסטון סלטיקס, עוד מהימים בהם בירד, מקהייל, מג´יק וג´אבר נלחמו קרבות בלתי נשכחים בפורום ובבוסטון גארדן. בארץ? מכבי ת"א, בערך מאז שאני זוכר את עצמי. האהדה שלי אליהם התחזקה בערך בגיל 10, כשחבר של אחותי הגדולה (אז), אוהד הגועל ת"א, ניסה לשכנע אותי לערוק. לא ממש הלך לו...... יש לי סימפטיה גם להפועל חולון - בעיקר בגלל הקבוצה הגדולה שהיתה להם בשנות ה-80 תחילת ה-90.

BullsDuDe

New member
אצלי זה פשוט מאוד!

בארץ: אני גלילי אבא שלי היה המנכ"ל אחרי עונת האליפות אז זה פשוט הקומץ ביציע הצפוני-מערבי למטה ליד הכניסה של הגויים מהמרכז. ב-NBA: אני התחלתי לאהוד קבוצה באן בי איי בכיתה א´. למי שזוכר אז היו (ב92) מסטיקים אם מדבקות של שחקני ומאמני NBA (ד"א יש לי את המדבקות עד היום)והלכתי יום אחד עם אבא לקנות שני מסטיקים עם שני מדבקות המדבקות הראשונות שיצאו לי היום של מייקל ג´ורדן ופיל ג´קסון כמה סמלי. איבדתי את המדבקה של פיל ונשארתי רק אם ג´ורדן מאז אני אוהד של שיקאגו בולס. הייתה הפוגה ארוכה מאוד של 6 שנים שלא עניין אותי כדורסל רק כדורגל ואז גיליתי מחדש את הכדורסל במשחקים של גליל והיום אני פריק פשוט משחק בקבוצה יש לי אוסף גדול של קלפי NBA מעונה שעבר 2001-2002 אז זאת תשובתי הפשוט!

BlacKinght

New member
אני עם הווינרים! וזה לא כזה פשוט..

בארץ אני אוהב את מכבי ובנבא את הלייקרס אולי זה נשמע שטחי אבל יש לי ידע בכדרוסל וזה לא סתם... יש לי סימפטיה גדולה גם למ.כ חיפה ורמת גן. בנבא גם וושינגטון הרפטורס וסקרמנטו (אלא אם כן הם משחקים נגד הליירקס)

יש לי וידוי

אני לא כל כך מתגאה בזה אבל פעם הייתי גלורי האנטר כלומר אוהד מכבי עד שראיתי את האור ומאז אני אוהד את הפועל תל אביב. ובאנ בי איי אני אוהד את שיקאגו

אממ...[../images/Emo104.gif]

בישראל אני אוהדת את מכבי ת"א מגיל 9-10, משהו כזה...אבא שלי לקח אותי למשחק הראשון שלי ביד אליהו והאמת שדי הייתי בהלם
מאז הייתי בדי הרבה משחקי בית ומאז אני גם אוהדת אותם... ובNBA אני לא בדיוק אוהדת קבוצה מסויימת...אני מאוד אוהבת את הבלייזרס,את הונאקובר גריזליס, את הנטס ואת הNY ניקס...וזהו

למעלה