עוד שאלה כללית

r o y r o y

New member
עוד שאלה כללית

האם יש דבר כזה פשוט גורל לפי הקלפים? ז"א שפשוט הקלפים יראו שX נועד להיות עם Y וללא קשר למה שהם יעשו בעניין בסופו של דבר הם ימצאו עצמם ביחד?

צ ל י ל 8

New member
לא

ואתה יכול לקרוא את החתימה שלי כדי להבין יותר

r o y r o y

New member
אז למעשה לפי דברייך ..

כל האומרות עתידות למינהן הן שרלטניות או נביאות שקר? הרי לא אחת שמעתי על כאלה שאומרות לאנשים אתם צהיו ביחד שוב .. אני רואה התקדמות בעבודה... אני רואה הריון וכד' האם זה סוג של נביאות שקר?

צ ל י ל 8

New member
מה שרואים בקלפים זה פוטנציאל

שעשוי להתקיים אם יקרה כך או כך. הקלפים יכולים לייעץ אם 2 אנשים יכולים להיות ביחד או לא, או מה הפוטנציאל שיקרה דבר כזה או אחר. התשובות ניתנות על פי המצב הקיים בהווה. אף אחד לא יכול לנחש עתיד בצורה מדוייקת. זו גם לא ממש המטרה. זה לא "נביאות שקר", אלא מה שנראה על פי הקלפים בנקודת זמן מסויימת של ההווה.

אני מאוד מסכימה עם שרון ../images/Emo45.gif

אבל כל אחד ודרכו הוא. שניים יכולים לראות זוג ביחד אחד יאמר שיש להם פוטנציאל להיות ביחד. ישאיר את הבחירה בידיו של השואל. השני יאמר שהם בטוח יהיו ביחד. יחזה את העתיד. יקבע את העתיד עבור השואל. אני בהחלט לא חושבת שמישהו יכול לנחש את העתיד במאה אחוז. ואת המילה לנחש אני מדגישה במיוחד. זה ניחוש ולא קריאה.

rochy2

New member
זוגיות לפי הטארוט

בוקר נפלא לכם!כל אחד רואה את הדברים כפי ראות עינייו. אני יכולה לתת את האפשרויות של הזוגויות או של הרצון לעשיה מסויימת ולוא דווקא זוגיות (עסקים, שותפות וכו...) אני מראה את החיובי ואת השלילי, את התוצאה הסופית שהיא ההחלטה של הלקוח אני משאירה בידיו. דוגמא: הקלפים מראים כי זוג X רבים, מתווכחים, נפרדים וחוזרים, בקיצור זוגיות שחייבת להפרד, אך שני בני הזוג מחליטים כי הם אוהבים (לא משנה שכח ההרגל, או יותר נכון הפחדים של הלבד משתלטים עליהם) והם יתגברו על המכשולים, הרי שרואים כי הם לא יפרדו אלא, המשך מערכת,נשואים, הריונות וכו.... אך התוצאה בעצם מעבר ליכולת של הראיה (אפילו אחרי 10 שנים פרוד) אז ברור שאחד יגיד הקלפים קאו את הקשר, והשני יגיד יש קשר כי המחשבה והפחד גדולים מהאמת הנכונה.מי צודק? אני עצמי אמרתי לזוג: יחד אתם אסון ולא כדי למסד את המערכת, עדיף להפרד. עזר לא!!! נישאו הביאו שני ילדים ואחרי 10 שנים התגרשו... אחרי מריבות, צעקות ומערכצ עכורה אפילו אור קטן למעלה לא היה אז...?המשך יום נפלאאור ואהבהאוהבת רוחי[email protected]

dmmr

New member
נכון ההחלטה נשארת בידי

השואל ,גם אני מציגה את החיובי והשלילי ,אך אני מתייחסת לשואל כמטופל ולא כלקוח. ולכן נותנת כלים להתמודד עם הסיטואציה . נשאר בדוגמאת הזוגיות .כאשה תגיע ותאמר לי שהיא מתלבטת אני מציגה לה את האפשרויות ונותנת לה דרך להתמודד עם כל אחת מהאופציות. בדרך כלל עוזרת לה להבין כיצד הצד השני מתנהל, כיצד הוא רואה את הדברים ואיך נבון לפעול כדי לגרום לו להבין בדיוק מה היא רוצה....תמיד הטיפול מתחיל ומסתיים באזהרה שיש לאנשים נטייה להתמכר לקורא בקלפים .אך הקלפים רק נועדו להבהרה של דברים. ההחלטות נשארות בידיי השואל.

rochy2

New member
תשובה למיכל

מיכל בוקר נפלא לך!אני מבינה את דבריך היות ואני גם בנושא: קריאה בקלפי טארוט תקשור, ומודעות עצמית. לצערי הרבה אנשים קוראים לקריאה בקלפים: עתידנות, ולצערי היותר כואב, זה שחלק מהקוראים אכן מספרים לנו עתידנות, ואז הציבור לא מקבל את המסרים הנכונים , וכולנו שרלטנים. מיכל את צודקת בגישתך, וגם אני כמוך, מראה ללקוח את כל הדרכים וכל הגישות וכיצד עליו להתמודד בכל דרך ודרך, ומשאירה לו את ההחלטה בידיו. כי רק לנפש הפועלת יש זכות לקבל החלטה על עתידה. אני מאחלת המשך יום נפלא עבודה פוריה אור ואהבה אוהבת - רוחי

למעלה