עד spineless!
Spineless אחד השירים היותר טובים שהיא עשתה לאחרונה. אתה בטח תגיד שזה לא ממש קשה, אבל גם לא בפרספקטיבה של הזמן האחרון - Spineless הוא אחד השירים הטובים שלה. מה שאמרת הוא מאוד נכון - אנשים התרגלו לאלאניס הפגועה, הזועמת והנוקמת. אלאניס התבגרה. רובנו ראינו את זה באור לא יפה - אבל השורה התחתונה נשארת כמו שהיא. אלאניס יותר בוגרת, רואה את החיים בגישה יותר חיובית, פחות ילדותית (וכן... איך שלא מסתכלים על זה, Right through you זה שיר ילדותי. אפילו מזכיר את אבריל לאבין בפוזת הילדה הקשוחה שיכולה על כל העולם - אם כי אין מה להשוות בין היכולות של אלאניס ליכולות של אבריל בכל אספקט שהוא - אבל הרעיון זהה). מכל זה, הגיוני מאוד שהשירים שלה עכשיו יהיו יותר אופטימים, יותר מפוכחים ופחות... אנרגטיים בצורה שהכרנו אותה עד עכשיו. אני אישית מקבל את זה כשינוי. לא לטובה - לא לרעה, פשוט כשינוי. כאלבום אני לא חושב שSCC גרוע, אני אפילו מחבב אותו, הוא פשוט שונה מהסגנון שהתרגלנו אליו. הכל זה עניין של טעם - גם מאוד יכול להיות שיהיו אנשים שיאהבו את SCC ולא יאהבו את SFIJ - זה שני סגנונות מאוד שונים. אבל, מילה אחרונה - עד ספיינלס!!! שיר ענק, מלא בביקורת עצמית, מלא באירוניה, כתיבה נהדרת של ליריקה, יחד עם לחן מצוין. השיר הכי טוב בSCC ואין לי מילה אחת רעה להגיד עליו.