עוד שאלה חחח...

עוד שאלה חחח...

מתי מגיע האוסף של אלאניס לארץ? אני רוצה לקנות אותו אבל כבר יש לי את ג'אגד, את האנפלאגד ואת SCC, שזה בעצם רב השירים שבאוסף. האם שווה להשקיע באוסף? למה היא לא משחררת שירים חדשים? (פרי יצירתה, ולא CRAZY)

אני הייתי משקיע בsfij

הרבה לפני אוסף שירים שאתה יכול לעשות בעצמך...את השירים שם בכל אופן שווה לך להכיר בדיסק המקורי ולא באוסף..

Jagged chaos

New member
האוסף מגיע בנובמבר

אם שווה לך להשקיע
לא יודע בחירה שלך. יש באוסף את That I would be good ו-Uninvited שאין לך (שהגרסאות האקוסטיות של האנפלאגד לא משתוות למקור) ואת - Thank U חסר לך ו-חסר לך גם את Still (שזה אחד השיאים היצרתיים שאלאניס הגיע אליהם), Mercy (שזה זרם שונה ממה שאלאניס עשתה, זה שיר תפילה\כנסיה\מקהלה, שהוא גם מהשיאים הווקאליים שלה) וחסר לך את - Sister blister (שזה אחד שירי הרוק כאסח שלה)ו- Simple together (שיש שאוהבים, יש שלא...אני מהאלה שלא). חסרים לך גם So unsexy (שעדיף ככה באמת |חבול) ו- Hands Clean (שזה אחלה שיר, באמת אחד הטובים שלה) ואת- Crazy חסרים לך 9 שירים, תחליט אם שווה לך. אבל---> השני שלה- Supposed former infatuation junkie (זה עם השניים) הוא הכי טוב שלה, נסה אותם, אם תאהב את השירים האלה, שווה לך לקנות את כל הדיסק: Front row that i would be good joining you thank u I was hoping one so pure baba can't not זה אלבום אלוהי

אממ..

Supposed former infatuation junkie הוא האלבום הכי טוב שלה? ואני חונכתי להאמין כי GLP היה השיא שלה ומאז היא הדרדרה... האמת האלבום הראשונה שרכשתי היה SCC לפני ששמעתי את JLP, ובאותה אותה התקופה הייתי בטוח שSCC הוא האלבום הכי מצויין שיש ושאלאניס גאונית. ומאז ששמעתי JLP (וקניתי), אז SCC נהרס לי לגמרי... מאכזב. רק אלאניס נישארה גאונית.

UnprodigalSon

New member
האם SFIJ האלבום הכי טוב של אלאניס?

שאלה לא קלה, שהתשובה עליה בטח חלוקה. אני מאמין שרוב הפורום חושב שJLP האלבום הכי טוב והמיעוט חושב שSFIJ. האמת היא שמעניין לעשות סקר בנושא (למרות שבטח כבר עשו פעם ואז אני עוד פעם יוצא טמבל). הנקודה, בקיצור - שכל אחד יגיד לך משהו אחר. אני אישית חושב שזה האלבום הכי טוב שלה - ואחד האלבומים הגדולים בכלל... אצלי הוא נכנס לשלושת הגדולים. בכלל הכרתי את אלאניס דרך SFIJ... כלומר, שמעתי פה ושם שירים JLPים ברדיו - אבל SFIJ הכניס אותי חזק לענייני אלאניס. הוא גם היה הדיסק הראשון שקניתי. ואגב לדעתי - אם כבר, JLP הוא אפילו לא הדיסק השני הכי טוב שלה, לדעתי בכלל FOS עולה עליו - אבל יכול מאוד להיות שאני לבד בקטע הזה.

Rוית

New member
FOS יותר טוב מGLP?! ../images/Emo2.gif

וואו את זה עוד לא יצא לי לשמוע, אבל היי, אני מניחה שלכל אחד מגיעה הדעה שלו

O r a c l e

New member
כמה מוזר שזה נשמע

לאחרונה FOS מתעלה לי על SFIJ. לא שמעתי את כל כל כל השירים בSFIJ אבל שמעתי מהאתר הרשמי את אלו שלא יצא לי והאמת שדי התאכזבתי.. יכול להיות ש-17 זה יותר מידי. לעומת זאת- אני חורש בימים האחרונים על FOS ואני מתאהב בו קשות! אני כל היום שר לעצמי את Porgatorying ואת Sorry to myself. במצב הרוח הנוכחי- אכן FOS עוקף את SFIJ. זה הדירוג שלי לאלבומים JLP FOS SFIJ Unplugged SCC JLPA URS והראשונים לא נחשבים...

AliceW

New member
לא מוזר בכלל../images/Emo8.gif

FOS הוא אלבום ייחודי, ולטעמי, איפשהו, אפילו הזוי.

Jagged chaos

New member
purgatorying ו-fear of bliss

הזויים.. גם ל- BENT FOR YOU יש משהו קצת, לא? משהו אקזוטי
שלוקח רחוק

Jagged chaos

New member
מסובך מסובך

זה ש- supposed זה השיא שלה, זו רק דעתי, יהיו מלא שיגידו ש- Jagged הכי טוב. בכל מקרה.. אני אנסה שתבין את ההבדלים בין Jagged ל- Supposed, Jagged יותר בכיוון של הרוק-פופ, ורוב השירים בו נתפסים כבר בשמיעה הראשונה. הוא בוטה, אמיתי, גלוי, המילים בו נכתבו בספונטניות Supposed יותר רוק-אלטרנטיבי שמשלב המון כלים לא רגילים. קשה, פחות גלוי (יותר בכיוון של המטאפורות והיצרתיות), מחושב, כבד יותר, עמוק יותר, אישי יותר. ואם אתה מחפש גאוניות (כמו שרשמת), אז Suppposed הוא אחלה אלבום לזה.

AlanisJunkie

New member
מסכים

FOS בכלל לא מתקרב ברמתו לSFIJ, אין מה להשוות. כמו קוקה קולה וסופר דרינק.

UnprodigalSon

New member
אל תוציא דברים מהקשרם...

אמרתי שלדעתי FOS יותר טוב מJLP, לא מSFIJ (וואו...יותר מדי ראשי תיבות באנגלית...) למרות שנראה לי שהמשפט הזה יגרור בדיוק אותן תגובות... דבר אחד טוב יצא מזה - אהבתי את האנלוגיה לקולה. SFIJ זה הקוקה-קולה. FOS זה הפפסי JLP זה הRC קולה URS זה קרטיב בטעם קולה SCC זה סופר דרינק

Jagged chaos

New member
פאק גנבת לי ת'רעיון!!!!!

SFIJ - הקוקה קולה מזכוכית JLP - הקוקה קולה מהפלסטיק
יוסי אתה שרוט עולםםםםם

אוקי...

לקחתי את ההמלצה והיום שמעתי את SFIJ... הוא מאוד שונה מJLP זה בטוח.. יותר טוב? לא יודע. אבל יותר מעניין... למה כולם יורדים על SCC? אני חושב שזה אלבום מאוד טוב, הוא זורם יותר משאר האלבומים שלה ויותר קל לעיכול, אבל זה לא הופך אותו לפחות טוב, רק פחות מעניין. ועדיין, גם שם יש ליריקה חזקה. כמו שרק אלאניס יכולה לתת.

Jagged chaos

New member
אני אתן לך תשובה...

נראה לי אנשים לא אוהבים את so called chaos כי כולם פה התאהבו באלאניס הפגועה, רגישה, חסרת ביטחון אבל בכל זאת אישה בוטה, חזקה, קשוחה וסרקיסטית, ב- So called chaos, ממה שאפשר להבין מ-Everything בלבד, היא עכשיו פשוט כבר אוהבת את המצב הזה שלה, ככה שבמקום That I would be good ו-you oughta know היא מכריחה אותנו לשמוע this grudge ו-not all me
קבל בעצמך, כמה שבמהות השירים דומים וכמה שונים בתוכן: Would not come ו-eight easy steps Head Over feet, so pure ו- Everything (פזמון קיטש סלין דיון
) Princes Familiar ו- 21 things I want in a lover Superstar wonderful weirdos ו- Excuses (לא תאמינו כמה דימיון יש) Right through you, you oughta know ו- Not all me, doth i protest ו..אחרון, קבל עניין של גישה, right through you, הפזמון בגדול אומר "הכאבת לי, אבל אני אקרע לך ת'צורה ואני שמה עלך זין", בדיוק כמו הגישה של not the doctor, או בכלל, that i would be good שהוא בענק, השיר הכי אופטימי שיש, לעומת הלירקה שלה: "אני איהיה רכיכה חסרת אופי, אני אלקק לך ת'ישבן כמו שיריון ריק, אני איהיה היפיופה שתאבד את עצמה.." סבבה, אז הציניות עוד נשארה, אבל קבל את הגישה.. היא עדיין מוותרת אחרי הכל. (כוסומו...זו היתה אמורה להיות הודעה קצרה..)

UnprodigalSon

New member
עד spineless!

Spineless אחד השירים היותר טובים שהיא עשתה לאחרונה. אתה בטח תגיד שזה לא ממש קשה, אבל גם לא בפרספקטיבה של הזמן האחרון - Spineless הוא אחד השירים הטובים שלה. מה שאמרת הוא מאוד נכון - אנשים התרגלו לאלאניס הפגועה, הזועמת והנוקמת. אלאניס התבגרה. רובנו ראינו את זה באור לא יפה - אבל השורה התחתונה נשארת כמו שהיא. אלאניס יותר בוגרת, רואה את החיים בגישה יותר חיובית, פחות ילדותית (וכן... איך שלא מסתכלים על זה, Right through you זה שיר ילדותי. אפילו מזכיר את אבריל לאבין בפוזת הילדה הקשוחה שיכולה על כל העולם - אם כי אין מה להשוות בין היכולות של אלאניס ליכולות של אבריל בכל אספקט שהוא - אבל הרעיון זהה). מכל זה, הגיוני מאוד שהשירים שלה עכשיו יהיו יותר אופטימים, יותר מפוכחים ופחות... אנרגטיים בצורה שהכרנו אותה עד עכשיו. אני אישית מקבל את זה כשינוי. לא לטובה - לא לרעה, פשוט כשינוי. כאלבום אני לא חושב שSCC גרוע, אני אפילו מחבב אותו, הוא פשוט שונה מהסגנון שהתרגלנו אליו. הכל זה עניין של טעם - גם מאוד יכול להיות שיהיו אנשים שיאהבו את SCC ולא יאהבו את SFIJ - זה שני סגנונות מאוד שונים. אבל, מילה אחרונה - עד ספיינלס!!! שיר ענק, מלא בביקורת עצמית, מלא באירוניה, כתיבה נהדרת של ליריקה, יחד עם לחן מצוין. השיר הכי טוב בSCC ואין לי מילה אחת רעה להגיד עליו.

AlanisJunkie

New member
ואולי היא פשוט מצטרפת לסטטיסטיקה

שאומרת שרוב האומנים\מדענים וכו' ממציאים\יוצרים את הדברים הטובים ביותר שלהם בשנות העשרים המוקדמות שלהם...

Jagged chaos

New member
Spineless באמת טוב אבל...

הכתיבה שלו משקפת את מה שהיא, כי גם אם זו ציניות.. זו עדיין המציאות מבחינתה... ואם בשביל ראיין היא לא תפגוש את החברים הטובים שלה ותפסיק לקרוא את הספרים המעודפים אליה ותהפוך להיות רכרוכית... אז FUCK YOU ראיין ריינולדס!!!!!

למעלה