עוד שאלה דשדשים!

עוד שאלה דשדשים!

טוב שאלה: מאיפה אני משיגה גופן של יפנית? כי כאן אני קוראת רק ריבועים כאלו ועוד שאלה איך משתמשים בהם? כוונתי היא: האותיות על המקלדת

gala lo

New member
נצל"ש.. אותיות במקלדת

אין לי את האותיות על המקלדת לאחר שאני אתקין את השפה (מתעכב מסיבות שלא תלויות בי..) תוכלו לקשר אותי למקום שיראה לי איזה אות במקלדת זה איזה אות ביפנית..? איך זה עובד בכלל..?? הרי יש הרבה יותר ביפנית אולי אם מישהו יצלם את המקלדת שלו אם כתוב עליה לא יודעת בכל מקרה זה ממש יעזור (זה יציל. נקודה.) תודה

GnomeBubble

New member
אני אקח סיכון ואנחש

שלאף אחד מאיתנו אין מקלדת ביפנית. האמת היא שאם יתנו לי מקלדת ביפנית אני לא אדע מה לעשות איתה (אף פעם לא ניסיתי לעבוד אם זה). אחרי שתתקיני את את התמיכה היפנית (IME) תראי שלכתוב ביפנית זה הרבה יותר פשוט ממה שחשבת. את פשוט כותבת את המילה ברומאג'י על המקלדת שלך ועל המסך מופיעה הירגאנה. אחרי שכתבת מילה ואת רוצה להמיר אותה לקאנג'י את לוחצת על רווח והוא נותן לך את ההמרה הכי נפוצה. לחיצה נוספת על רווח נותנת לך לבחור אפשרויות אחרות.

oyakata

New member
ナチュラル&#124

ראיתי פה לפני כמה ימים שמישהו שאל לגבי ナチュラルインプット נטורל ינפוט היום מצאתי זמן ואת המצלמה ולכן יש לי דוגמא של קיי בורד יפני שיבהיר לכולם מה זה אומר ナチュラルインプット , כמו שרואים בתמונה על כל מקש יש אות יפנית בהיראגנה ומכיוון שיש הרבה אותיות יש שימוש ביותר מקשים וחוץ מזה שזה לא ככ פרקטי ומעט מאוד אנשים משתמשים בזה זה מופיע בצורה זאת בכל המחשבים היפנים, וזו אופציה שקיימת רק במחשב אם קיי בורד יפני. זהו מקווה שנפתרה התעלומה לילה טוב

למעלה