עוד שאלה דחוף!!!!!

עוד שאלה דחוף!!!!!

נכנסתי לקישורים בפורום לפנדה ולאתר שמזהה דומיין ניימס והואיז עצרתי את ההורדה של הפנדה באמצע ופתאום נפתח לי חלון ל2 שניות שמראה שמשהו הותקן אצלי זה בטוח וירוס!!!!!!!!! מה לעשות??????

uzi2

Active member
ברור שהוא יתקין לך משהו

תראה, כאשר אתה סורק את הקבצים במחשב שלך לאיתור וירוסים, אז ברור שאו שקוד שבודק וירוסים יותקן (באופן זמני) במחשב שלך לצורך ביצוע הבדיקה, או שהקבצים במחשב שלך ישלחו לבדיקה לשרת. האפשרות השניה לא ראלית, עבור בדיקה של הארד דיסק שלם, ולכן כל האתרים לבדיקת וירוסים מורידים אליך למחשב איזה קוד ActiveX או משהו דומה, כדי שהנ"ל יבצע את הסריקה במחשב שלך. זה נורמלי.

uzi2

Active member
מהבחינה הזאת כן.

כמובן שכמו כל אנטיוירוס אחר, זה שהם לא מוצאים וירוסים במחשב שלכם בפני עצמו לא אומר בוודאות שאין וירוסים, כי כמו כל אנטיוירוס אחר גם האנטיוירוס של פנדה עלול לפספס וירוסים, אבל אין סכנה בעצם הבדיקה אונליין.

אז אתה יכול גם לענות על השאלה האחרת

שלי אולי? אני רוצה לדעת איפה הכי בטוח לגלוש במירק ואיפה לא וגם איך זה אפשרי בכלל שיראו לי את האיי פי באיסיקיו וגם איך זה יכול להיות שהכתובת של אנשים במירק משתנה ממש? תודה לך או לכל מי שיכול לעזור

uzi2

Active member
כבר הרבה זמן שלא התחברתי ל- IRC

כך שאני לא יכול להגיד לך מה קורה עם השרתים השונים. לגבי ICQ בתקשורת דרך השרת אפשר להסתיר IP. הנושא הוסבר כאן ויש נדמה לי על זה בטאג-ליין, אהל שוב תקשורת ישירה כגון chat או העברת קבצים לא תתבצע דרך השרת. אני לא רואה איך תקשורת עם אנשים תבוא פעם מבזק בינלאומי ופעם מנטויז'ן אלא אם יש להם התחברויות שונות (למשל דרך בזק-נט), או פעם מהבית ופעם מהעבודה/בית-ספר, וכדומה. ידיעת ה- IP בפני עצמה אינה מסוכנת. היא רק מאפשרת לאנשים לאתר את המחשב שלך (נכון לאותו מועד שבו הם יודעים את ה- IP, והוא במרבית המקרים אינו קבוע לחשבון). השאלה היותר חשובה זה האם יש חורי אבטחה במחשב שלך שיאפשרו להם לפרוץ. תדאג שלא יהיו.

למעלה